Hocam o zaman ben bozma riskini de göze almayayım, attığınız tamirciye göndereyim. Tuş switchlerini orijinali ile mi değiştiriyorlar biliyor musunuz güvenilir mi?
Hocam tamirci ile görüştüm kargo ile toplam 750TL bir fiyat verdiler. Aklımdaki soru 2 seneye yakın kullanılan bir ürün yakında sensör arıza verme olasılığı. Bu sebeple yenisini mi alsam diye halen düşünüyorum. Üstteki ürünlere şimdikinden kötü dediniz MCHOSE A5 Ultra ve SCYROX V8 almaya değer mi?
Hocam tamirci ile görüştüm kargo ile toplam 750TL bir fiyat verdiler. Aklımdaki soru 2 seneye yakın kullanılan bir ürün yakında sensör arıza verme olasılığı. Bu sebeple yenisini mi alsam diye halen düşünüyorum. Üstteki ürünlere şimdikinden kötü dediniz MCHOSE A5 Ultra ve SCYROX V8 almaya değer mi?
2.799 TL. Bütçenizin 299 TL üzerinde, ama güzel fare. Siz bilirsiniz. Tamire de gönderebilirsiniz. Ama sensör arızasının kullanım süresiyle çok bir alakası yok. 6 sene kullanılan fare de verebilir 2 sene de, 1 sene de.
2.799 TL. Bütçenizin 299 TL üzerinde ama güzel fare. Siz bilirsiniz. Tamire de gönderebilirsiniz. Ama sensör arızasının kullanım süresiyle çok bir alakası yok. 6 sene kullanılan fare de verebilir 2 sene de, 1 sene de.