Bütçe
2.000 TL
Yer
𝐁𝐀𝐍𝐃𝐈𝐑𝐌𝐀
Hayırlı akşamlar, fare konusunda bu aralar çok kararsız kaldım. Her ağızdan belli bir ses çıkıyor ben de konu açayım dedim. Çok bütçem yok, FPS oyunlarında çok kötüyüm yani öyle Ultra esporcu özelliklerine sahip olmasına gerek yok işimi görsün yeter. Elim normale göre biraz daha büyük, belirli bir tutuş şeklim de yok. Claw ve palm arasında değişiyor, sadece istediği dongle/bluetooth mutlaka olmalı, dokusu iyi olmalı ve beyaz olmalı ayrıca kablosuz olması da çok önemli. Çok teşekkürler yardımlarınız için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mchose almayın öncelikle. Dilimizde tüy bitti ama halen öneriliyor maalesef.

Bu bütçe için ATK A9 Plus/Pro son zamanların en iyisi. Doku için kaplaması var, 125 mm boyutuyla orta/büyük el için iyi, claw ve palm için uygun, dongle ve bluetooth var. Bütçeyi 100-200₺ aşıyor ve beyaz rengi de tükenmiş ama birkaç gün bekleyip Pro versiyonunu alırsanız daha iyi olur.

A9 Plus alabilirsiniz.

Hayırlı akşamlar, fare konusunda bu aralar çok kararsız kaldım. Her ağızdan belli bir ses çıkıyor ben de konu açayım dedim. Çok bütçem yok, FPS oyunlarında çok kötüyüm yani öyle Ultra esporcu özelliklerine sahip olmasına gerek yok işimi görsün yeter. Elim normale göre biraz daha büyük, belirli bir tutuş şeklim de yok. Claw ve palm arasında değişiyor, sadece istediği dongle/bluetooth mutlaka olmalı, dokusu iyi olmalı ve beyaz olmalı ayrıca kablosuz olması da çok önemli. Çok teşekkürler yardımlarınız için.

ATK A9 Plus bahsettiğinz özellikleri karşılıyor ve 800 MAh'lık dev bir bataryası var.

ATK A9 Plus bahsettiğinz özellikleri karşılıyor ve 800 MAh'lık dev bir bataryası var.
Hocalarım Scryox V8 Ve V6 mouseleri buldum idefixte idefix 6 taksit yaptığı için bütçemi yükselttsim sizce nasıl idefixten olduğu sürece 3.000tl aralığında alabilirim vakit ayırdığınız için çok teşekkürler:kırmızıkalp:

Hocalarım Scryox V8 Ve V6 mouseleri buldum idefixte idefix 6 taksit yaptığı için bütçemi yükselttsim sizce nasıl idefixten olduğu sürece 3.000tl aralığında alabilirim vakit ayırdığınız için çok teşekkürler:kırmızıkalp:
Dediğim gibi bluetooth şart değilse Scyrox en iyisi olur. Elinizin boyutunu bilmiyorum büyükse V8, küçükse V6.

Dediğim gibi Bluetooth şart değilse Scyrox en iyisi olur. Elinizin boyutunu bilmiyorum büyükse V8, küçükse V6.

Hocam BT mevcut değil mi? Scryrox'ta eğer mevcut değilse önerdiğimiz mouselerdan A9 Plus'u büyük ihtimalle alacağım Wraith güvencesi ile. sağ olun teşekkürler. Peki kusura bakmayın biraz çok soru sordum ama İdefix'ten 3.000 TL civarı bandında mouse öneriniz var mı?

Dediğim gibi Bluetooth şart değilse Scyrox en iyisi olur. Elinizin boyutunu bilmiyorum büyükse V8, küçükse V6.

Ayrıca https://www.technopat.net/sosyal/konu/atk-a9-plus-nasildir.3837268/ burada A9'u kötülemişler ama hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocalarım Scryox V8 Ve V6 mouseleri buldum idefix'te idefix 6 taksit yaptığı için bütçemi yükselttsim sizce nasıl idefix'ten olduğu sürece 3.000 TL aralığında alabilirim vakit ayırdığınız için çok teşekkürler:kırmızıkalp:
Scyrox V8 daha iyi olur tabii bütçeyi de artırdığınız için fakat küçük gelme ihtimali var, aynı ihtimal V6 için de var. El ölçünüz ne tam olarak, güncel olarak kullandığınız fare nedir?

Scyrox V8 daha iyi olur tabii bütçeyi de artırdığınız için fakat küçük gelme ihtimali var, aynı ihtimal V6 için de var. El ölçünüz ne tam olarak, güncel olarak kullandığınız fare nedir?

Güncel olarak Polosmart PGS303 kullanıyorum çok kötü bir mouse el ölçüm 11×18cm BT önemli benim için ATK A9 ve A9 Plus arasında kaldım.