Detaylar
Kim cevapladı?Spartan
Başarılı
Fantech Shooter III Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
8Bitdo Ultimate 2C Kablosuz 2.4G Oyun Kolu PC Android Hall Effect Joystick Pastel Yeşil - 1,562.50 TL + KDV
8Bitdo Ultimate 2C Kablosuz 2.4G Oyun Kolu PC Android Hall Effect Joystick Pastel Yeşil ,
Hocam siz bizzat kullanıyor musunuz bu kolu?![]()
Fantech Shooter III Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Son düzenleyen: Moderatör:
Spartan
Başarılı
Şuan kullanmıyorum kısa süre deneyip sattım.
Deneyiminiz nasıldı peki? Şuanda kullandığınız var mı?
Spartan
Başarılı
Fiyatına göre bana kalırsa iyi bir kol. Mushy dediğimiz hissiyat yoktu tuşlarında. Malzeme kalitesi iyiydi. Herhangi bir sorunda yaşamadıkm.Deneyiminiz nasıldı peki? Şuanda kullandığınız var mı?
Arkadaşlar bilgisayarımda sorunsuz her oyunda kullanabileceğim, kablosuz, titreşim destekli bir gamepad arıyorum. Maksimum 2000 TL bütçe var. 2. El olarak da önerebilirsiniz, sıfır olmak zorunda değil.
8BitDo Ultimate 2C ve BIGBIG Won Gale Hall öneririm. Shooter 3'ten saha iyiler.
8BitDo Ultimate 2C ve bıgbıg won gale hall öneririm. Shooter 3'ten saha iyiler.
Daha iyi olduğu konuları da yazarsan güzel bir açıklama olur.
Yeni konular
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-
-
-
-
-
-
-