BigBangZero

Başarılı
2.000 TL bütçem mevcut. Aklımda Ultimate 2C Ultimate Wireless ve Gulikit K3 Pro modeli mevcut. Genellikle hikâyeli oyunlar oynayacağım, pek FPS oyunlar ile işim yok. Bu bütçede başka alternatif var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 8bitdo ultimate 2c kullanıyorum herdeyse her konuda 9. nesil xbox dan daha çok beyendim. Tek sorunu joyistiklerinde birazcık boşluk var bu da horza horizon 5 gibi oyunlarda biraz rahatsız edici.

Yurt dışından alabilirim derseniz bunu öneririm. Ortalama 7 günde geliyor. Garanti konusu çok iyi hiç şüpheniz olmasın.

Ancak aklınızdaki ürünlerden birini tercih etmek istiyorsanız KK3 Pro daha iyidir.
Yurt dışından alabilirim problem olmaz lakin 30 dolar üstünde ürün. Gümrükte sıkıntı çıkarıyor mu? Vergi durumları nasıl oluyor?

Sınır 30 euro, wgnew5 kodu ile kargo dahil 31 dolara denk geliyor ki bu da sınırın altında. Aynı zamanda gönderdikleri kargo şirketi vergi çıkarmıyor.
Bu bütçede farklı bir alternatif var mı? Fantech Shooter 3 önerenler, KK3 önerenler var. KK3 için dongle da fazlasıyla gecikmesi olduğunu duymuştum.

Bu bütçede farklı bir alternatif var mı? Fantech Shooter 3 önerenler, KK3 önerenler var. KK3 için dongle da fazlasıyla gecikmesi olduğunu duymuştum.
Gamesir supernova ile eşit bir kol attığım. Asıl farkı şarj standı. Bana sorarsanız bu fiyatta rakipsiz. Kk3 ben hala önermeyi sevmiyorum çünkü mekanik taklitdi yapan butonları da bahsettiğiniz gecikme süresi olayı da bence hala sıkıntı. Yakın zamanda düzelten bir güncelleme geldi diye biliyorum ama aksini söyleyenler de oldu. Bence nova 2 lite bu fiyat bandının kesinlikle en iyisi

Yurt dışından alabilirim derseniz bunu öneririm. Ortalama 7 günde geliyor. Garanti konusu çok iyi hiç şüpheniz olmasın.

Ancak aklınızdaki ürünlerden birini tercih etmek istiyorsanız KK3 Pro daha iyidir.
Ben Fantech Shooter 3 almıştım ama sonra iptal ettim. Gönlümden Cyclone 2 geçiyordu ama hem 30 günde gelecek olması hem de biraz pahalı olmasından dolayı alamamıştım. Bu sitede Cyclone 2 de var mış. Ama bu fiyat bandında en iyisi bu mudur? Rekabetçi oyunlarda da gecikme fazla olmadan oynamak için ve tetik tuşlarındaki tek tık ayarı da olsun dersek?
Bir de bahsettiğiniz vergisiz gönderim şekli Yunexpress mi? Forumda artık Yunexpress'in Türkiyeye gönderim yapmadığını söyleyen biri vardı da. @Katipke

gözüme çarpanlar şunlar bu arada:

https://www.whatgeek.com/products/g...for-xbox-wired-gamepad?variant=45898809278717

Son düzenleme:
Ben Fantech Shooter 3 almıştım ama sonra iptal ettim. Gönlümden Cyclone 2 geçiyordu ama hem 30 günde gelecek olması hem de biraz pahalı olmasından dolayı alamamıştım. Bu sitede Cyclone 2 de var mış. Ama bu fiyat bandında en iyisi bu mudur? Rekabetçi oyunlarda da gecikme fazla olmadan oynamak için ve tetik tuşlarındaki tek tık ayarı da olsun dersek?
Bir de bahsettiğiniz vergisiz gönderim şekli Yunexpress mi? Forumda artık Yunexpress'in Türkiyeye gönderim yapmadığını söyleyen biri vardı da. @Katipke

gözüme çarpanlar şunlar bu arada:

https://www.whatgeek.com/products/g...for-xbox-wired-gamepad?variant=45898809278717

Nova 2 lite da bakabilirsiniz. 2c'den daha iyi