hocam yukarıda önerilmişti zaten ben onun haricinde sormuştum. Fiyatı 1000 lira olduğu için, bir tık daha pahalı daha iyi bir model var mı diye.
Artık 4px veya worldwide express ile gönderiyorlar yazmayı unutmuşum bunu. Sitedeki kollar arasında sıralama yaparsam direkt şöyle diyeyim
1-vader 4 pro/apex 4
2-cyclone 2
3-nova 2 lite

Shipping ücreti zaten var o gitmiyor. Shipping dahil 31 dolar nova 2 lite. Eğer cyclone 2 alacaksanız da NEWWG kodunu öneririm. Güzel bir indirimi var bu kodun da
Hocam yurt dışı hariç 2000 TL'ye yakın yurtiçinden alınabilecek mantıklı bir kol var mı? Nova 2 aklıma yattı ama Gyro özelliği bulunmaması sıkıntı biraz.

Hocam yurt dışı hariç 2000 TL'ye yakın yurtiçinden alınabilecek mantıklı bir kol var mı? Nova 2 aklıma yattı ama Gyro özelliği bulunmaması sıkıntı biraz.

Hocam alacağınız hiçbir kolda zaten düzgün bir gyro olmayacak. Eğer düzgün bir gyro istiyorsanız Dualsense almalısınız.

Hocam alacağınız hiçbir kolda zaten düzgün bir gyro olmayacak. Eğer düzgün bir gyro istiyorsanız Dualsense almalısınız.
Teşekkürler, Cyclone 2 alabilmek pek mümkün gözükmüyor benim için şu anda. Nova 2 Lite bakacağım, yurtiçinde 2000 TL'ye kadar alternatif varsa onlara da açığım teşekkürler. Hocam birde Nova 2 Lite KK3 den daha mı iyi?

Son düzenleme: