Merhaba 2 bin TL civarı limitim var. Genelde FC, Rocket League, GoW, F1 tarzı oyunlar oynuyorum. Bu oyunlar için bir gamepad bakıyorum. Aklımda ATK Battle axe, EOS Pro, EOS Pro 2, Shooter 3 gibi modeller var. Sizce bunlardan hangisini tercih etmeliyim veya limitimi bin lira daha arttırıp DualSense almama değer mi?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.000 TL
Gamesir Cyclone 2, saydıklarınızdan daha iyi bir kontrolcü olur.
NEWWG kodu ile 2300 TL gibi bir fiyata alabilirsiniz.
NEWWG kodu ile 2300 TL gibi bir fiyata alabilirsiniz.
GameSir Cyclon'e 2, saydıklarınızdan daha iyi bir kontrolcü olur.
Newwg kodu ile 2300 TL gibi bir fiyata alabilirsiniz.
Ne gibi bire artısı olur hocam, çok bilmediğim bir model.
ne gibi bire artısı olur hocam çok bilmediğim bir model
Saydığınız kontrolcülerden daha iyi özellikleri var.
-Mekanik tuşlar.
-Drift yapmayan ve Hall-effect'ten daha hassas olan TMR joystickler.
-En ince detayına kadar özelleştirme yapabileceğiniz "Gamesir Connect" yazılımı.
-İstediğiniz an kademeli, istediğiniz an tıklamalı olabilen tetik tuşları.
-Şarj istasyonu.
-RGB (artı sayılır mı bilmem).
Bu fiyata alabileceğiniz en iyi kontrolcülerden biri.
Fatahhteto
Becerikli
https://www.amazon.com.tr/Ultimate-...2e635a49fac7318809848e9&qid=1753967877&sr=8-2
Link niye böyle oldu bilmiyorum ama birçok kişinin önerisi ve arkadaşımın kullanmasından bunu önerebilirim. Şayet analog stick kısımlarının mıknatıs ile çalışıyor olması büyük artı. Üstteki kontrolcü hakkında bilgim yok. Bu işlerden ölü nokta ve gecikme süreleri hariç pek anlamam zaten. Başka birilerinin yorumlaması daha doğru olur
Link niye böyle oldu bilmiyorum ama birçok kişinin önerisi ve arkadaşımın kullanmasından bunu önerebilirim. Şayet analog stick kısımlarının mıknatıs ile çalışıyor olması büyük artı. Üstteki kontrolcü hakkında bilgim yok. Bu işlerden ölü nokta ve gecikme süreleri hariç pek anlamam zaten. Başka birilerinin yorumlaması daha doğru olur
https://www.amazon.com.tr/Ultimate-...2e635a49fac7318809848e9&qid=1753967877&sr=8-2
Bu kontrolcü fiyatını hak etmiyor hocam. Aynı veya daha düşük fiyatlı daha iyi alternatifler var. Konu sahibi, bu kontrolcünün fiyatı üstüne 300-400 TL eklerse, önerdiğim kontrolcüyü alabilir. Veya 1300 TL civarına, 8BitDo ile aynı özelliklere sahip bir kontrolcü de alabilir.
https://www.whatgeek.com/products/gamesir-nova-2-lite-wireless-game-controller (WGNEW5 kodu ile 1300 TL civarına denk geliyor).
Yeni konular
-
Güneşten dolayı yaşanan brozlaşma için güneş kremi dışında ne yapılabilir?
- seeraddar
-
-
-
-
-
-
Elektronik Roborock robot süpürgelerde 1.000 TL indirim!
- Fırsat Ekibi