Bütçe
2.000 TL
Gamesir.com'da bir tık daha ucuz ve kargo ücretsiz gözüküyor hocam o yüzden onu kattım işin içine. Dediğim gibi ben de alışveriş yaptım Whatgeek'ten, işlerin nasıl yürüdüğünü biliyorum ama Gamesir bu konuda ne kadar yardımcı oluyor ondan emin değilim. Sanırım aynı şekilde yapılıyor.
Gamesir yardımcı oluyor fiyatı düşük göstermede ama vergi çıkarıyor. Wg ise 10 dolwr kargo alıyor ama mail atınca vergi çıkarmıyor ve gümrük için yardımcı oluyor

Gamesir yardımcı oluyor fiyatı düşük göstermede ama vergi çıkarıyor. Wg ise 10 dolwr kargo alıyor ama mail atınca vergi çıkarmıyor ve gümrük için yardımcı oluyor
Teşekkür ederim hocam aydınlattığınız için, vergi çıktığını bilmiyordum. Çalıştıkları kargo firmasından dolayı sanırım.

Kargoya verildikten sonra 7-8 günde elime ulaştı hocam. Ankara'da yaşıyorum. 2 haftaya kadar uzayabilir.
O mail örneğini ekleyebilir misiniz? Hatırlıyorum sanki ama yine de oradan yazayım. KK3 Pro/Max ile arada kaldım ama. Gerçi Cyclone 2 ile yarışamaz diye düşünüyorum.

1756379190581.webp

2500TL'ye denk geliyor. Bütçemi aşıyor biraz :/

Son düzenleme:
O mail örneğini ekleyebilir misiniz? Hatırlıyorum sanki ama yine de oradan yazayım. KK3 Pro/Max ile arada kaldım ama. Gerçi Cyclone 2 ile yarışamaz diye düşünüyorum.

Eki Görüntüle 178833
2500TL'ye denk geliyor. Bütçemi aşıyor biraz :/
I hope this message finds you well. I would like to kindly request that the total amount on the invoice for my order, including shipping fees, be listed as under 30 Euros. This is in accordance with Turkey's customs regulations, which stipulate that the customs limit is 30 Euros, including shipping. If the total exceeds this amount, my order may face customs issues.
Order number: WG_XXXXX

Ürünü sepete ekledikten sonra not kısmına TC kimlik numaranızı ve mahallenizin posta kodunu yazın, sonrasında bu metni ekleyin. Sipariş verdikten sonra WG ile başlayan sipariş numaranızı da ''Order number'' ile başlayan yerin devamına yazın ve [email protected] adresine mail atın.

İşlem bu şekilde hocam. 2500tl bütçe çıkmıyorsa KK3 hakkında bilgim olmadığı için Nova 2 Lite önerebilirim. Whatgeek stoğu bekliyorum bir tane daha alacağım.