Detaylar
Kim cevapladı?
Gulikit KingKong3 Pro Kablosuz Gamepad - 1000Hz Yoklama Hızı - Hall Jo
Gulikit KingKong3 Pro Kablosuz Gamepad Patentli Maglev Titreşim Motoru. Hall Etkili Joystickler ve Tetikleyiciler. Seviye 2200'de Yüksek Hassasiyetli Joystick Daha Hassas Mikro Kontrole İzin Verir. 1000Hz Kablolu ve Kablosuz, Süper Tepki. 2 Metal Arka Kulakçık, Çıkarılabilir, Değiştirilebilir...
shop.connectgame.com.tr
KK3 Pro.
AlbertoTigre
Becerikli
Ben de aynı şekilde gampad arıyorum bana da şu modelleri önerdiler "GameSir Cyclone 2, Gamesir Super Nova, BitDo Ultimate 2C" kaliteleri ve arasındaki farkları çok araştıramadım ama taksitle ve belirlediğin fiyat üzerine biraz daha ekleyerek bu modelleri düşünebilirsin.
Ben de aynı şekilde gampad arıyorum bana da şu modelleri önerdiler "GameSir Cyclon'e 2, GameSir Super Nova, BitDo Ultimate 2C" kaliteleri ve arasındaki farkları çok araştıramadım ama taksitle ve belirlediğin fiyat üzerine biraz daha ekleyerek bu modelleri düşünebilirsin.
GameSir Cyclon'e 2 kullandığım en iyi gamepad bu arada. Tuş hissiyatları tetik tuşları falan mükemmel.
![]()
Gulikit KingKong3 Pro Kablosuz Gamepad - 1000Hz Yoklama Hızı - Hall Jo
Gulikit KingKong3 Pro Kablosuz Gamepad Patentli Maglev Titreşim Motoru. Hall Etkili Joystickler ve Tetikleyiciler. Seviye 2200'de Yüksek Hassasiyetli Joystick Daha Hassas Mikro Kontrole İzin Verir. 1000Hz Kablolu ve Kablosuz, Süper Tepki. 2 Metal Arka Kulakçık, Çıkarılabilir, Değiştirilebilir...shop.connectgame.com.tr
KK3 Pro.
Hocam KK3 Pro'da latency problemi var diye okudum da o düzeldi mi ya da ben mi yanlış biliyorum? Sizce KK3 Pro yerine Nova Lite 2 alsam üzülür müyüm? Teşekkürler.
Max için diyorlardi onu. Pro gayet güzel.Hocam KK3 Pro'da latency problemi var diye okudum da o düzeldi mi ya da ben mi yanlış biliyorum? Sizce KK3 Pro yerine Nova Lite 2 alsam üzülür müyüm? Teşekkürler.
Connectgameden sipariş veriyorum hocam o zaman alın diyorsanız. İşin garip yanı ürünün sıfırı 1800TL, ikinci eli 2300'den başlıyor.