Güllaç

Başarılı
Selam günaydınlar,

2.000 TL'ye gamepad arıyorum. Çoğunlukla Forza ve hikâyeli oyunlar oynayacağım. Aklımda direkt Nova Lite 2 alıp geçmek var fakat yine de danışmak istedim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

KK3 Pro.

Ben de aynı şekilde gampad arıyorum bana da şu modelleri önerdiler "GameSir Cyclone 2, Gamesir Super Nova, BitDo Ultimate 2C" kaliteleri ve arasındaki farkları çok araştıramadım ama taksitle ve belirlediğin fiyat üzerine biraz daha ekleyerek bu modelleri düşünebilirsin.

Ben de aynı şekilde gampad arıyorum bana da şu modelleri önerdiler "GameSir Cyclon'e 2, GameSir Super Nova, BitDo Ultimate 2C" kaliteleri ve arasındaki farkları çok araştıramadım ama taksitle ve belirlediğin fiyat üzerine biraz daha ekleyerek bu modelleri düşünebilirsin.

GameSir Cyclon'e 2 kullandığım en iyi gamepad bu arada. Tuş hissiyatları tetik tuşları falan mükemmel.

KK3 Pro.

Hocam KK3 Pro'da latency problemi var diye okudum da o düzeldi mi ya da ben mi yanlış biliyorum? Sizce KK3 Pro yerine Nova Lite 2 alsam üzülür müyüm? Teşekkürler.

@Toby Fox, Hocam sipariş verdim de, ürünün triggerları için yapılmış deadzone testi bulamadım sizde varsa link atabilir misiniz?

Testleri buldum da sanki triggerlarinda bayağı bir deadzone söz konusu gibi. Bilemedim.

Son düzenleme: