Bütçe
2.000 TL
Bu kol 2 hafta kadar önce 2200 TL'imiş. Gereksiz zam yemiş gibi geldi bana da. Ama diyorsanız halen bu para değer bunu alayım. Başka öneriniz var mıdır hocam? Maddi limiti biraz gevşetebilirim sorun yok.

Evet KP40 indirimle satıldı 2200e. Fakat güncel fiyatınada alınır stick tension ve optik Switch var. Tetik mesafesi bir tık kısa eksi olarak bunu söyleyebilirim, çok büyük bir sorun değil. Mojhon Storm'un tek farkı şarj dock olması o da güzel kontrolcü mekanik Switch ve 2000Hz. Şarj dock büyük rahatlık bütçe çıkıyorsa tercih edebilirsiniz storm. Uygun fiyata almak isterseniz attıklarım fazlasıyla işinizi görür. Xbox dizilim tercihse o modellerin içinden PXN P5 alırdım ben.

KP20 şu an kablosuz gecikmesi yüksek. İndirimde 1500 liraya göz ardı edilebilirdi, fakat 2000 liraya daha iyi seçenekler var.
Yeni patch'ler de sorun yok diye biliyorum. Bu fiyata TMR stick ve mekanik d-pad, ön tuşlar gibi şeyler sunması çok iyi. Eğer dediğiniz gecikme sorunu varsa PXN P5 daha iyi olabilir ama benim bildiğim yeni patch'lar da sorun yok dediğim gibi.

2 adet alacağım ama bütçemi yeniledim. Toplam 12bin liraya kadar çıkabilirim.

Gereksiz bence hocam bir yerden sonra şova giriyor. Zaten belirli bir fiyat verdiğinizde aşağı yukarı aynı deneyimi sunuyorlar. İlla alacağım derseniz ben G7 Pro tercih ederdim. 2.000 TL bütçede ZD Gaming Classic de ekleyebiliriz stok yoktu baktım şimdi gelmiş. Bunun dışındaki ZD modelleri overpriced tavsiye etmem.

Son düzenleme: