Başlıktaki ürünü Red Switch olarak satın almak istiyorum. Fiyatı 2.000 TL. Pek anladığım bir konu değil; laptop klavyem bozulduğu için acil klavye ihtiyacım oldu, aradığım işlevselliği sağlayan açıkçası bunu gördüm. Ne aradığımı soracak olursanız; TKL ve yüzde 75 olsun, ışıklandırma olsun ama harfler de görünsün istiyorum. Mac ve Windows modları olsun istiyorum. "Şu sebepten ötürü alınmaz" vb. şeklinde belirtirseniz çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler.

İsiklandirma olmasi zorunlu mu? Butcenizdeki en mantikli modeller bunlar.

Ya bütçeyi ben yazmadım başlığa, moderatörler düzenlemiş onu. Ne kadar bütçe lazım buna, fazla pahalı olmayan ama üzmeyecek ürünler önerebilir misiniz? Sanırım biraz zorlasam 3000 civarına çıkabilirim gibi taksit imkanı iyi olursa. Işıklandırma konusu önemli açıkçası. Söylediklerimin tamamı zorunlu diyebilirim.

Göremedim sanırım ben. Harflerdeki ışıklandırma konusu ve Türkçe layout konusu kaldı o zaman.

Ya bütçeyi ben yazmadım başlığa, moderatörler düzenlemiş onu. Ne kadar bütçe lazım buna, fazla pahalı olmayan ama üzmeyecek ürünler önerebilir misiniz? Sanırım biraz zorlasam 3000 civarına çıkabilirim gibi taksit imkanı iyi olursa. Işıklandırma konusu önemli açıkçası. Söylediklerimin tamamı zorunlu diyebilirim.

Aradığınız keycapsli modeller daha çok bütçenizi aşan klavyelerde var. Bu seviyede çok bulamazsınız. Sonradan Side-printed PBT keycaps alabilirsiniz isterseniz.

Aradığınız keycapsli modeller daha çok bütçenizi aşan klavyelerde var. Bu seviyede çok bulamazsınız. Sonradan side-printed PBT keycaps alabilirsiniz isterseniz.

Bu ürün hakkında düşünceleriniz nedir acaba, ışıklandırma okey, Türkçe layout okey. Windows Mac modu var mı bunun acaba yine göremedim.

Eğer kalite bakımından tamam derseniz Mac ve Windows özelliğini göz ardı edebilirim. @23783 @21312

Son düzenleme: