Bu ürün hakkında düşünceleriniz nedir acaba, ışıklandırma okey, Türkçe layout okey. Windows Mac modu var mı bunun acaba yine göremedim.

Eğer kalite bakımından tamam derseniz Mac ve Windows özelliğini göz ardı edebilirim. @23783 @21312
Fotolarda ingilizce Q olarak gözüküyor, Türkçe Q şart değilse 3k da daha iyi modeller bulunur.

Fotolarda İngilizce Q olarak gözüküyor, Türkçe Q şart değilse 3K da daha iyi modeller bulunur.

Kendileri değiştirip Türkçe karakterler koymuşlar sanırım hocam klavye üzerine. Linkteki yorumlarda ve Hepsiburada yorumlarında fotoğraflar onu gösteriyor. 2000 lira bu ürün. Daha iyiden kasıt nedir? Ya normalde hiç böyle gaming, mekanik klavye falan işim veya merakım falan olmadı bu zamana kadar ama bir klavye almam gerekti. Laptop alışkanlığım olduğu için ona benzer şeyler baktım MX keys falan var Logitech, 5000 lira civarında. Biraz fazla geldi açıkçası. Ondan sonra bu mekaniklere yöneldim. Türkçe Q olsa daha hoş olur benim için. İlla 3000 liraya çıkarım ederim diye bir durum söz konusu değil ne kadar az masraf o kadar iyi aslında. Bu klavyeyi oyun oynamak için almayacağım biraz mecburiyetten dolayı alacağım gibi. Daha iyi daha iyi deriz onun sonu yok gider öyle :D.

Bu ürün hakkında düşünceleriniz nedir acaba, ışıklandırma okey, Türkçe layout okey. Windows Mac modu var mı bunun acaba yine göremedim.

Redragon modeller kronik. Önermem. Kalite olarak çok iyi modeller değil.

Eğer kalite bakımından tamam derseniz Mac ve Windows özelliğini göz ardı edebilirim. @23783 @21312

Fark etmez. Çoğu yeni nesil klavyenin Mac/Windows desteği var.

Fotolarda İngilizce Q olarak gözüküyor, Türkçe Q şart değilse 3K da daha iyi modeller bulunur.

Bazı klavyeler oluyor Türkçe karakterleri üzerine daha küçük basıyorlar, İngilizce layout ama türkçeler de küçük olarak var üzerinde. O şekilde de olabilir açıkçası. Yeter ki olsun :D.

Redragon modeller kronik. Önermem. Kalite olarak çok iyi modeller değil.

Fark etmez. Çoğu yeni nesil klavyenin Mac/Windows desteği var.

Anladım, Redragon da elendi, ne kaldı ki elimizde hiçbir şey gibi. Var mı başka öneriniz hocam klavye bulamıyoruz ya şaka gibi.

Anladım, Redragon da elendi, ne kaldı ki elimizde hiçbir şey gibi. Var mı başka öneriniz hocam klavye bulamıyoruz ya şaka gibi.

Hocam yanlış anlamayın ama imkansız bir kombinasyon istiyorsunuz. Kaliteli markalar genellikle Türkçe keycaps model çıkarmaz. Işık geçiren keycaps olarak MCHOSE Ace modellerine bakabilirsiniz.

Hocam yanlış anlamayın ama imkansız bir kombinasyon istiyorsunuz. Kaliteli markalar genellikle Türkçe keycaps model çıkarmaz. Işık geçiren keycaps olarak MCHOSE Ace modellerine bakabilirsiniz.

Hocam kronik falan diyosunuz, ben okuyorum farklı farklı bir sürü sayfadan. Bir tane kötü yorum yok, ben neden göremiyorum bunları. Yanlış anlamayın size bir lafım yok mutlaka bildiğiniz bir şey vardır ama detay vermediğinizde işler karışıyor. Kronik ifadesiyle, şöyle şöyle bir sorunu oluyor ifadesi farklı şeyler. Belki o kronik problem benim kullanım tarzımda çıkmayacak bir şey bilmiyorum. İstediğim şeyin bu kadar dertli bir şey olduğunu bilmiyordum ama istemeyeyim mi ihtiyacımı mı değiştireyim şimdi.

Hocam kronik falan diyosunuz, ben okuyorum farklı farklı bir sürü sayfadan. Bir tane kötü yorum yok, ben neden göremiyorum bunları. Yanlış anlamayın size bir lafım yok mutlaka bildiğiniz bir şey vardır ama detay vermediğinizde işler karışıyor. Kronik ifadesiyle, şöyle şöyle bir sorunu oluyor ifadesi farklı şeyler. Belki o kronik problem benim kullanım tarzımda çıkmayacak bir şey bilmiyorum. İstediğim şeyin bu kadar dertli bir şey olduğunu bilmiyordum ama istemeyeyim mi ihtiyacımı mı değiştireyim şimdi.

Redragon modellerinde kronik yay sesi ve Type-C girişi sorunu var. Biraz araştırarak bulabilirsiniz. Detay vermedim o benim hatam kusura bakmayın. Bu bütçede bir sürü iyi model var. Ama kriterleriniz biraz zor. Klavye alıp customize yapmaktan başka çok bir seçeneğiniz yok.

Redragon modellerinde kronik yay sesi ve Type-C girişi sorunu var. Biraz araştırarak bulabilirsiniz. Detay vermedim o benim hatam kusura bakmayın. Bu bütçede bir sürü iyi model var. Ama kriterleriniz biraz zor. Klavye alıp customize yapmaktan başka çok bir seçeneğiniz yok.

Hocam peki klavye + keycap önerebilir misiniz biraz fazla şey istiyorum belki ama hiç anladığım bir iş değil kusuruma bakmayın. 3000 lira maksimum bütçe ama mümkün mertebe daha aşağıda tutmaya çalışalım. Harflerin aydınlatma ile görünmesi birinci önceliğimiz.

Bu bütçede mekanik klavye almayarak sorun çözülebilir. Veya Türkçe Q'dan vazgeçeceksiniz. Eğer klavyeye bakmadan yazabiliyorsanız çok da bir şey fark etmiyor. Sadece sayılardaki sembollerin yeri farklı.

Ben yazabiliyorum da ürünü zaman zaman başkaları da kullanacak o yüzden özellikle Türkçe düzen olmalı. Aula F87 Pro alacağım gibi duruyor, uygun keycaps baktım biraz harflerdeki ışıklandırma mevzusu için bulamadım. Gümrükler de malum yurt dışından almak da biraz zor artık. Ama mecburen onu alacağım gibi bazı şeyleri göz ardı edip. Keycaps satan yok herhalde TR'de doğru düzgün.

Bu bütçede mekanik klavye almayarak sorun çözülebilir. Veya Türkçe Q'dan vazgeçeceksiniz. Eğer klavyeye bakmadan yazabiliyorsanız çok da bir şey fark etmiyor. Sadece sayılardaki sembollerin yeri farklı.

Hocam bütçeyi artırdığımda, 5000 liralar civarına çıktığımda zaten alacak olduğum klavye Logitech MX keys s modeli. İhtiyacım olan şey mekanik klavye değil zaten. Ama ışıklı, kablosuz alıcısı olan, tam boy olmayan vs. aklımdaki birkaç kriteri koyduğumda iş bozuluyor. Altında da arka aydınlatmalı düzgün bir ürün bulamıyorum.

NOT: Aula F87 Pro sipariş verdim. İlgilenen herkese teşekkürler başınızı ağrıtmış olabilirim biraz kusura bakmayın.

Son düzenleme: