D4C
Uzman
Fotolarda ingilizce Q olarak gözüküyor, Türkçe Q şart değilse 3k da daha iyi modeller bulunur.
Fotolarda ingilizce Q olarak gözüküyor, Türkçe Q şart değilse 3k da daha iyi modeller bulunur.
Fotolarda İngilizce Q olarak gözüküyor, Türkçe Q şart değilse 3K da daha iyi modeller bulunur.
Bu ürün hakkında düşünceleriniz nedir acaba, ışıklandırma okey, Türkçe layout okey. Windows Mac modu var mı bunun acaba yine göremedim.
Fotolarda İngilizce Q olarak gözüküyor, Türkçe Q şart değilse 3K da daha iyi modeller bulunur.
Redragon modeller kronik. Önermem. Kalite olarak çok iyi modeller değil.
Fark etmez. Çoğu yeni nesil klavyenin Mac/Windows desteği var.
Anladım, Redragon da elendi, ne kaldı ki elimizde hiçbir şey gibi. Var mı başka öneriniz hocam klavye bulamıyoruz ya şaka gibi.
Hocam yanlış anlamayın ama imkansız bir kombinasyon istiyorsunuz. Kaliteli markalar genellikle Türkçe keycaps model çıkarmaz. Işık geçiren keycaps olarak MCHOSE Ace modellerine bakabilirsiniz.
Hocam kronik falan diyosunuz, ben okuyorum farklı farklı bir sürü sayfadan. Bir tane kötü yorum yok, ben neden göremiyorum bunları. Yanlış anlamayın size bir lafım yok mutlaka bildiğiniz bir şey vardır ama detay vermediğinizde işler karışıyor. Kronik ifadesiyle, şöyle şöyle bir sorunu oluyor ifadesi farklı şeyler. Belki o kronik problem benim kullanım tarzımda çıkmayacak bir şey bilmiyorum. İstediğim şeyin bu kadar dertli bir şey olduğunu bilmiyordum ama istemeyeyim mi ihtiyacımı mı değiştireyim şimdi.
Redragon modellerinde kronik yay sesi ve Type-C girişi sorunu var. Biraz araştırarak bulabilirsiniz. Detay vermedim o benim hatam kusura bakmayın. Bu bütçede bir sürü iyi model var. Ama kriterleriniz biraz zor. Klavye alıp customize yapmaktan başka çok bir seçeneğiniz yok.
Bu bütçede mekanik klavye almayarak sorun çözülebilir. Veya Türkçe Q'dan vazgeçeceksiniz. Eğer klavyeye bakmadan yazabiliyorsanız çok da bir şey fark etmiyor. Sadece sayılardaki sembollerin yeri farklı.