Bütçe
2.000 TL

Tuhoiisa

Üstün
Hazir kulakligimin sag tarafi bozulmusken IEM kulaklik denemek istiyorum. Genellikle FPS oyunlari oynuyorum ve j-pop dinliyorum. Kasamda Type-C bulunmuyor, bu yuzden hem mikrofonlu hem de jack girisli bir model lazim. Ikisine toplam 2.000 TL butcem var (DAC gerekli mi bilmiyorum). Ne onerirsiniz?
@Simon

Son düzenleyen: Moderatör:
Hazir kulakligimin sag tarafi bozulmusken IEM kulaklık denemek istiyorum. Genellikle FPS oyunlari oynuyorum ve j-pop dinliyorum. Kasamda Type-C bulunmuyor, bu yuzden hem mikrofonlu hem de jack girisli bir model lazim. Ikisine toplam 2.000 TL bütçem var (DAC gerekli mi bilmiyorum). Ne onerirsiniz?
@Simon

Waner 2 + Apple DAC. Kendim kullanıyorum memnunum. Dengeli sesi var. Bu arada Apple DAC ı bunun gibi bir cihazla type-c olmayan bilgisayara bağlayabilirsiniz.

Bu arada Apple DAC'ı bunun gibi bir cihazla Type-C olmayan bilgisayara bağlayabilirsiniz.

Sansima tam zıddı var :D. USB veya jack cikisli farkli bir DAC var mi bu butcede?

Eger farka degecek bir model varsa 500 TL falan cikabilirim. Ya da mikrofonsuz bir model alip yanina yaka mikrofonu falan alabilirim belki.

Son düzenleme:
Tangzu Wan'er SG II Red Lion dsp veya 3.5 alıp apple dongle kullanırsın.
1775575002240.webp

Turkiyede yok sanirsam bunu bulabildim sadece.

Waner 2 alabilirsin. Hem 3.5 mm hem de mikrofonlu.

Evet Türkiye'de sadece siparisvakti satıyor.
Hem mikrofonsuz model hemde butceyi asiyor maalesef.

Waner 2 alabilirsin. Hem 3.5 mm hem de mikrofonlu.
DAC almama gerek var mi?