Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.000 TL
Red lion tabii kiRed lion ile celest arasında kaldım. Hangisi daha iyi olur müzik için?
- Makaleler
- 23
Bass seviyorsan red lion. Natural olsun diyorsan Celest. İkisi de iyi setler.Red lion ile celest arasında kaldım. Hangisi daha iyi olur müzik için?
- Makaleler
- 23
Rica ederim. Hayirli olsun simdiden.Red lion'u bir deneyelim o zaman hepinize teşekkür ederim.
Red lion'u bir deneyelim o zaman hepinize teşekkür ederim.
İkisini de kullanıyorum ben. Biri 70 dolar diğeri 20, fakat çok yakınlar. Xuan NV kulaküstü kulvarında m50x'e benziyor, red lion'da küçük xuan diyebiliriz. Pişman olmayıp, şaşıracaksın diye tahmin ediyorum. Kutudan çıkan he sonic ve tang sancai silikonlar da değerli. Bass için sonic, tizleri parlatmak için sancai (kutudan wide bore çıkıyor) silikonlardan takabilirsin. Hayırlı olsun.
Tuhoiisa
Üstün
Zaten şu ana kadar kullandığım kaliteli sayılabilecek kulaklık Samsung buds 2 var. Bilgisayarda ise Havit'in bir headsetini kullanıyorum. Eminim aralarında devasa bir fark vardır.Pişman olmayıp, şaşıracaksın diye tahmin ediyorum.
Buds 2 de var bende, anc ve yatarken bir şeyler izlemek için kullanıyorum. Buds 2'den sonra çok iyi gelecektir. Kayıpsız müzik için de Apple music veya squid.wtf kullanırsan her şey tamam olur.Zaten şu ana kadar kullandığım kaliteli sayılabilecek kulaklık Samsung buds 2 var. Bilgisayarda ise Havit'in bir headsetini kullanıyorum. Eminim aralarında devasa bir fark vardır.
Tuhoiisa
Üstün
Aile planindan Youtube Music kullaniyorum cok fark olmaz heralde.Buds 2 de var bende, anc ve yatarken bir şeyler izlemek için kullanıyorum. Buds 2'den sonra çok iyi gelecektir. Kayıpsız müzik için de Apple music veya squid.wtf kullanırsan her şey tamam olur.
YT music sıkıştırma kullanıyor. Fark olurAile planindan Youtube Music kullaniyorum cok fark olmaz heralde.
Yeni konular
-
-
-
-
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-
-
-