Bütçe
2.000 TL
Ayrıca son ses seviyesi memnun etti mi? İyi beslendiğinde aşırı yüksek oluyor red lion.
Evet baya yuksek bir sesi var. Genel olarak zaten kisik seste dinliyorum o yuzden benim icin fark etmiyor.

https://limewire.com/d/7ZCtA#wHMsFmIKrV şunu indirip sound floor var mı test edebilirsin. tek bir nota çalıyor. iki nota arasında tamamen sessizlik olmalı. gürültü varsa sound floor var demektir.
Testi yapmadanda herhangi bir muzik dinlemezsem de dip ses geliyor maalesef, ama o kadar rahatsiz edici degil.

Evet baya yuksek bir sesi var. Genel olarak zaten kisik seste dinliyorum o yuzden benim icin fark etmiyor.

Testi yapmadanda herhangi bir muzik dinlemezsem de dip ses geliyor maalesef, ama o kadar rahatsiz edici degil.
Rahatsız etmeye başlarsa apple dac ile sorunu çözebilirsin, hayırlı olsun tekrardan.

Rahatsız etmeye başlarsa apple dac ile sorunu çözebilirsin, hayırlı olsun tekrardan.
Tesekkur ederim.

Dip ses sorunu, Windows ayarlarındaki "Rear pink in" kısmı kendiliğinden açık geldiği için yaşanıyormuş. Şu an herhangi bir dip ses yok, ama ses sanki dandik Bim kulaklığından dinliyormuşum gibi kulak tırmalamaya başladı.

Son düzenleme: