2.000 TL'ye kablolu mouse önerisi

Bütçe
2.000 TL

14381

Uzman
Arkadaşım için soruyorum, uzun süre kullanılabilecek, çok ağır olmayan, kaliteli kablolu mouse önerisi istiyor. Oyun da oynayacak.

İkisi de o fiyata çöp. Essential kronik sorunlu zaten.
Arkadaşım için soruyorum, uzun süre kullanılabilecek, çok ağır olmayan, kaliteli kablolu mouse önerisi istiyor. Oyun da oynayacak.

Başka bir satıcıdan ürün var mı?

Neden kablolu hocam? Bu ürün çok kaliteli. Kablolu da kullanılabilir. Kablosuz olarak 1 haftaya yakın kullanılabilir.

Darmoshark M3 Pro Max kullanıyorum şarjı 1K Hz de 10 gün gidiyor süper bir mouse tavsiye ederim.

Kablosuz bu model ama kablolu mu kullanılıyor?

Kablosuz olması gecikme yaratacağı anlamına gelmiyor, 3 moduda destekliyor. İnanılmaz konforlu ve hafif bir mouse kablosuz mause'a bir kere alıştığınız zaman bırakmıyorsunuz, iPhone gibi bağımlılık yapıyor.

Eskiden ben de her zaman kablolu kullanıyordum. Şuanda kablolu kullanmak eziyet gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…