Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.000 TL
SpeedBeast34
Üstün
Arkadaşım için soruyorum, uzun süre kullanılabilecek, çok ağır olmayan, kaliteli kablolu mouse önerisi istiyor. Oyun da oynayacak.
İkisi de o fiyata çöp. Essential kronik sorunlu zaten.
Arkadaşım için soruyorum, uzun süre kullanılabilecek, çok ağır olmayan, kaliteli kablolu mouse önerisi istiyor. Oyun da oynayacak.
Endgame Gear XM1r Oyuncu Mouse - Beyaz
Endgame Gear XM1r Optik Oyuncu Mouse XM1r, XM1 Oyun Faresinin yenilenmesidir. Ek iki sürümde mevcut, güncellenmiş bir PixArt PAW3370 optik sensöre ve özel olarak sıralanmış Kailh GM 8.0 anahtarlarına sahiptir. Ayrıca, hibrit bir paten tasarımına ve Almanya'da geliştirilen tüm yeni aygıt...
shop.connectgame.com.tr
Başka bir satıcıdan ürün var mı?İkisi de o fiyata çöp. Essential kronik sorunlu zaten.
![]()
Endgame Gear XM1r Oyuncu Mouse - Beyaz
Endgame Gear XM1r Optik Oyuncu Mouse XM1r, XM1 Oyun Faresinin yenilenmesidir. Ek iki sürümde mevcut, güncellenmiş bir PixArt PAW3370 optik sensöre ve özel olarak sıralanmış Kailh GM 8.0 anahtarlarına sahiptir. Ayrıca, hibrit bir paten tasarımına ve Almanya'da geliştirilen tüm yeni aygıt...shop.connectgame.com.tr
noby
Uzman
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Neden kablolu hocam? Bu ürün çok kaliteli. Kablolu da kullanılabilir. Kablosuz olarak 1 haftaya yakın kullanılabilir.
Hakanss
Becerikli
Darmoshark M3 Pro Max kullanıyorum şarjı 1K Hz de 10 gün gidiyor süper bir mouse tavsiye ederim.
Kablosuz bu model ama kablolu mu kullanılıyor?Darmoshark M3 Pro Max kullanıyorum şarjı 1K Hz de 10 gün gidiyor süper bir mouse tavsiye ederim.
İstediğiniz an kablolu, istediğiniz an kablosuz kullanabilirsiniz demek istemiş.
Hakanss
Becerikli
Kablosuz olması gecikme yaratacağı anlamına gelmiyor, 3 moduda destekliyor. İnanılmaz konforlu ve hafif bir mouse kablosuz mause'a bir kere alıştığınız zaman bırakmıyorsunuz, iPhone gibi bağımlılık yapıyor.
noby
Uzman
Eskiden ben de her zaman kablolu kullanıyordum. Şuanda kablolu kullanmak eziyet gibi geliyor.Kablosuz olması gecikme yaratacağı anlamına gelmiyor, 3 moduda destekliyor. İnanılmaz konforlu ve hafif bir mouse kablosuz mause'a bir kere alıştığınız zaman bırakmıyorsunuz, iPhone gibi bağımlılık yapıyor.![]()