Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.000 TL
HTTPS ://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-steelseries-rival-3-gen-2-rgb-optik-kablosuz-oyuncu-fiyati,1057777098.html hem kablosuz ama programı ile tuş atama yapılmıyor bikgin onun dışında fena değil. Ayrıca cihaz blututhla çalışıyor.
Son düzenleme:
Capone
Uzman
Buna ne diyorsun gözüme çarptı kaydettim Darmoshark M3 V2 Wireless MouseHTTPS ://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-steelseries-rival-3-gen-2-rgb-optik-kablosuz-oyuncu-fiyati,1057777098.html hem kablosuz hem şarjlı ama programı ile tuş atama yapılmıyor bikgin onun dışında fena değil. Ayrıca cihaz blututhla çalışıyor.
yorumlarına baktım baya memnuın olan varBuna ne diyorsun gözüme çarptı kaydettim Darmoshark M3 V2 Wireless Mouse
Ethem Efe
Üstün
Buna ne diyorsun gözüme çarptı kaydettim Darmoshark M3 V2 Wireless Mouse
Yorumlarına baktım bayağı memnuın olan var.
Vallahi kullanmadığım için bilemedim açıkçası sen bilirsin Rampage'nin bazı mouseleride güzel programlanabilir.
M3 V2 ya da A9 Plus daha mantıklı.
Capone
Uzman
M3 V2 sipariş geçtim usta, eyvallah.
Çok eski o önerdiğin, baktım onlara da.HTTPS ://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-steelseries-rival-3-gen-2-rgb-optik-kablosuz-oyuncu-fiyati,1057777098.html hem kablosuz ama programı ile tuş atama yapılmıyor bikgin onun dışında fena değil. Ayrıca cihaz blututhla çalışıyor.
Mouse pad de bakıyorum, yeni mouse almışken onu da değiştireyim, bendeki dandik lekelendi böyle. Ne önerirsin? Bu site nasıl? Burada güzel mouse pad'ler var, özellik olarak da iyi.
Mousepad - Gaming ve Ofis Mouse Pad Modelleri | Xrades
Premium kalitede mousepad modelleri. Gaming ve ofis kullanımı için ideal, farklı renk ve boyutlarda mousepad seçenekleri. Hızlı kargo ve güvenli alışveriş.
www.xrades.com
Capone
Uzman
Temizleyince leke tutar mı bunlar?