Bütçe
2.000 TL
Makaleler
9
Yer
Mersin | Lefkoşa
Merhabalar,

Elimdeki mevcut farenin tekerleği bozulduğundan yeni bir fare arayışına girdim ve ayırmak istediğim bütçe aslında 1.500 TL. Tavan olarak ise 2.000 TL olarak belirledim. FPS oyunları oynamıyorum sadece hikâyeli oyunlar oynarım o nedenle bu bütçenin yeterli geleceğini düşünmekteyim. Tercihen Hepsiburada veya n11 üzerinden olursa daha güzel olur. Teşekkür ederim.

@Toby Fox, müsaitsen bakabilir misin konuya?

Merhabalar,

Elimdeki mevcut farenin tekerleği bozulduğundan yeni bir fare arayışına girdim ve ayırmak istediğim bütçe aslında 1.500 TL. Tavan olarak ise 2.000 TL olarak belirledim. FPS oyunları oynamıyorum sadece hikâyeli oyunlar oynarım o nedenle bu bütçenin yeterli geleceğini düşünmekteyim. Tercihen Hepsiburada veya n11 üzerinden olursa daha güzel olur. Teşekkür ederim.

@Toby Fox, müsaitsen bakabilir misin konuya?

A9 Plus alırsan ekstra kaplama ve batarya ömrü sunuyor. Boyut olarak da herkese uyabilecek bi boyutta. N11 istiyorsan fantech helios 2 bakılabilir ama A9 Plus tek şarj ile 240 saate yakın kullanımı olması daha mantıklı.

Önceden GX-Core8 kullanıyordum. Avuç içi ile tutuyorum direkt. Parmak ucuyla işlem yapmıyorum genelde.
Öyle değil de, palm demek istediniz sanırım. Ek olarak şunu sormak istiyorum, el boyutunuz bilekten orta parmağın sonuna kadar kaç cm?

images - 2025-06-25T110145.739.webp

Helios size gitmez, onu eleyelim direkt. Eliniz çok büyük açıkçası 😅 Bir de büyük elde palm sıkıntı oluyor mouse bulma açısından.
Arada sırada Claw şeklinde de kullanırım sorun değil, önceden kullandığım fare yeterli geliyordu aslında bana. Şu anda geçen incehesap indirimlerinden denk düşürdüğüm Bane adlı zımbırtıyı kullanıyorum. Hayatımda gördüğüm en garip cihaz gerçekten.