Elimdeki mevcut farenin tekerleği bozulduğundan yeni bir fare arayışına girdim ve ayırmak istediğim bütçe aslında 1.500 TL. Tavan olarak ise 2.000 TL olarak belirledim. FPS oyunları oynamıyorum sadece hikâyeli oyunlar oynarım o nedenle bu bütçenin yeterli geleceğini düşünmekteyim. Tercihen Hepsiburada veya n11 üzerinden olursa daha güzel olur. Teşekkür ederim.
Elimdeki mevcut farenin tekerleği bozulduğundan yeni bir fare arayışına girdim ve ayırmak istediğim bütçe aslında 1.500 TL. Tavan olarak ise 2.000 TL olarak belirledim. FPS oyunları oynamıyorum sadece hikâyeli oyunlar oynarım o nedenle bu bütçenin yeterli geleceğini düşünmekteyim. Tercihen Hepsiburada veya n11 üzerinden olursa daha güzel olur. Teşekkür ederim.
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
A9 Plus alırsan ekstra kaplama ve batarya ömrü sunuyor. Boyut olarak da herkese uyabilecek bi boyutta. N11 istiyorsan fantech helios 2 bakılabilir ama A9 Plus tek şarj ile 240 saate yakın kullanımı olması daha mantıklı.
Arada sırada Claw şeklinde de kullanırım sorun değil, önceden kullandığım fare yeterli geliyordu aslında bana. Şu anda geçen incehesap indirimlerinden denk düşürdüğüm Bane adlı zımbırtıyı kullanıyorum. Hayatımda gördüğüm en garip cihaz gerçekten.