Nokia 6070

Becerikli
Aynı bütçede konuları biraz inceledim ancak Hepsipay üzerinde hediye bakiyem var onu kullanmak istiyorum. Hepsiburada, PcKolik veya Sinerji gibi sitelerde bulunabilecek bir marka olursa çok iyi olur. Önerilenler daha çok kendi siteleri üzerinden satış yapıyordu.

Boyut fark ediyor mu? Fark etmediği durumda Monsgeek FUN60 Pro tercih edebilirsiniz. Bu bütçeye de belirttiğiniz sitelerde çok fazla mekanik/manyetik alternatifi zor.
Düzenlemek için girmiştim. Konulardaki yüzdelik değerleri şu an anlayabildim ancak. En azından yön tuşları olursa iyi olur sayı kısmı o kadar önemli değil. Switch kalitesi gibi şeylerden kısarak da olursa bu bütçede kabul ederim. En fazla 3 bin ama bakiyenin silinme tarihi yaklaştığı için öyle bir şey arıyorum.

Düzenlemek için girmiştim. Konulardaki yüzdelik değerleri şu an anlayabildim ancak. En azından yön tuşları olursa iyi olur sayı kısmı o kadar önemli değil. Switch kalitesi gibi şeylerden kısarak da olursa bu bütçede kabul ederim. En fazla 3 bin ama bakiyenin silinme tarihi yaklaştığı için öyle bir şey arıyorum.

İstediğiniz tarz klavye TKL olarak geçiyor diye biliyorum yanlışsam bilen düzeltsin.

İstediğiniz tarz klavye TKL olarak geçiyor diye biliyorum yanlışsam bilen düzeltsin.

%60 hariç hepsinde yön tuşları mevcut.

1753644422550.webp