@Leviodas,
Başka renk seçenekleri var mı acaba? Aslında beyaz da olur, benim için sorun değil. Ancak avuç içlerim çok terliyor, bu yüzden kullandığım fareyi haftada 2–3 kez temizlemek zorunda kalıyorum.
Pro'lar bile sizin gibi mousepad'i bu kadar takmıyor dostum. Yok dpi'ım düşük speed tercih et, yok dpi'ım yüksek kontrol tercih et falan filan fazla kasmayın.
400 DPI 0.16 sens'i dünya üzerinde kullanabilen varsa o zaman tartışabiliriz. Çoğu insan 800 dpi 0.9-1.25 sens arası falan oynuyor diğer türlü herhangi bir mousepad ile bile dönmez o mouse.
@Leviodas,
DPI ve sens değerim düşük olduğu için Speed yüzey daha hızlı olmaz mı? Ani hareketlerde avantaj sağlar gibi geliyor ama bu durumda kontrol biraz daha zor olmaz mı?
Arkadaşın önerdiği Spirit of Aim Pro mousepad’de Hybrid yüzey seçeneği de var. Bu seçenek, hız ve kontrol arasında daha dengeli olduğu için aim kontrolü daha stabil olmaz mı?
@Leviodas,
DPI ve sens değerim düşük olduğu için Speed yüzey daha hızlı olmaz mı? Ani hareketlerde avantaj sağlar gibi geliyor ama bu durumda kontrol biraz daha zor olmaz mı?
Arkadaşın önerdiği spirit of aim Pro mouse Pad'de hybrid yüzey seçeneği de var. Bu seçenek, hız ve kontrol arasında daha dengeli olduğu için aim kontrolü daha stabil olmaz mı?
@Leviodas,
Arkadaşın önerdiği spirit of aim Pro mouse Pad'de hybrid yüzey seçeneği de var. Bu seçenek, hız ve kontrol arasında daha dengeli olduğu için aim kontrolü daha stabil olmaz mı?
Hocam sensiniz çok düşük hybrid yüzeyde oynar mısınız oynarsınız ama biraz zorlanırsınız. Mesela ben 800DPI CS de 1.6 2.36 Valorant'ta ise 0.8 senslerini kullanıyorum. Genellikle yüksek sens kullandığımdan hybrid hatta Control daha uygun ama sizin için Speed uygun olacaktır. Wraith mousepadlerinde aldıktan sonra 14 gün içinde iade hakkınız var sanırım mail atarak bilgi alabilirsiniz, eğer Speed güzel olmazsa hybrid alırsınız.
@Leviodas,
Arkadaşın önerdiği Spirit of Aim Pro mousepad’de Hybrid yüzey seçeneği de var. Bu seçenek, hız ve kontrol arasında daha dengeli olduğu için aim kontrolü daha stabil olmaz mı?