Bütçe
2000

miraçov

Üstün
Yer
somewhere in the middle of nowhere
Arkadaşlar spor salonunda antrenman yapmak için kullanacağım. Vücut geliştirme ile uğraşıyorum, bütçemi belirttim, kablosuz ve kulak üstü olan kulaklıkları arıyorum, marka fark etmez, bass odaklı olursa daha memnun olurum.

Kesinlikle bu.

Katılıyorum. Soundcore Q30 aşırı terletiyor. Bu çok daha iyi.

En basitinden benche yatarsan kulaklık ne olacak?

Salonda tanıdıklarım var ve sürekli sesli iletişim kuruyoruz. Kulaklığı sürekli çıkarıp takıyorum, ancak kulak kiri fazla olmasına rağmen kulaklığın içine giriyor ve tıkıyor. Bu nedenle spor yaparken temizleyemiyorum ve kulak içimi de ağrıtıyor. Bu yüzden kulak üstü bir kulaklık tercih ettim. Benche yatarken çıkarıp kenara koyabilirim ve sonra devam edebilirim. Eğer öneriniz varsa, açığım, buyurun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Salonda tanıdıklarım var ve sürekli sesli iletişim kuruyoruz. Kulaklığı sürekli çıkarıp takıyorum, ancak kulak kiri fazla olmasına rağmen kulaklığın içine giriyor ve tıkıyor. Bu nedenle spor yaparken temizleyemiyorum ve kulak içimi de ağrıtıyor. Bu yüzden kulak üstü bir kulaklık tercih ettim. Benche yatarken çıkarıp kenara koyabilirim ve sonra devam edebilirim. Eğer öneriniz varsa, açığım, buyurun.

Benchte yeteri kadar sıkı olduğu sürece düşeceğini zannetmiyorum, archa yatarken falan hadi belki de ona bakılırsa terden dolayı kulak içi de düşüyor bazen.

Son düzenleyen: Moderatör: