Bütçe
2.000 TL
Netspeed'den yeni abonelik aldım. VDSL modeme ihtiyacım var, piyasayı bilmiyorum bütçe 2.000 TL civarı olabilir. Ev 100m² her köşesinde çeken bir cihaz istiyorum. İstanbul'da Tenda V12 AC1200 var onu beğeniyorum. Fiyatına göre iyiyse onu yine alabilirim.

Başka konudan gördüm diğer 2 modemi. Bu bütçede alınabilecek en iyileri bunlar sanırım. Bana Keenetic daha yakın geliyor.

Son düzenleme:
Netspeed'den yeni abonelik aldım. VDSL modeme ihtiyacım var, piyasayı bilmiyorum bütçe 2.000 TL civarı olabilir. Ev 100m² her köşesinde çeken bir cihaz istiyorum. İstanbul'da Tenda V12 AC1200 var onu beğeniyorum. Fiyatına göre iyiyse onu yine alabilirim.

Elinde çalışan bir VDSL modem mevcut mu?

Hocam ısınma sorununa bir şey diyemeyeceğim 1 seneden fazla kullandım İstanbul'dayken hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Sizin attığınız modem diğer 2 modeme kıyasla nasıldır hocam?
Fiber destekli modem alsam faydası dokunur mu?

Omni DSL'i direk ele onun dışında benim attığım Tenda cihazdan daha iyi.

Bu attığımı da fiberde kullanabilirsin.

Omni DSL'i direk ele onun dışında benim attığım Tenda cihazdan daha iyi.

Bu attığımı da fiberde kullanabilirsin.
Alttaki modemi sipariş veriyorum hocam o zaman. Teşekkür ederim.

Şuna bak, cuma günü alıyorum demişim hala bekliyorum. "Kolay gelsin" gibi lanet olsun böyle firmaya. Batarsınız inşallah. Adresimde yokmuşum gelmişlerde. 3 gündür aynı olay. Kullanmadığım internetin parasını ödüyorum bunların yüzünden. Perişan oldum kaç gündür.

Son düzenleme: