Bütçe
2.000 TL

onur kaya

Uzman
Merhaba arkadaşlar. Modem salonda ve yatak odalarına yeterli sinyal ulaşmıyor, bu yüzden sinyal güçlendirici önerisine ihtiyacım var. Ancak kaliteli bir aktarım olmalı çünkü odamdaki PC’den oyun oynuyorum. Evde daha önce bir cihaz denedim, fakat memnun kalmadım. 100 Mbps interneti sadece ~15 Mbps’ye indirebiliyordu.

Daha yüksek performanslı ve tercihen 2.000 TL altı bir sinyal güçlendirici önerisi rica ediyorum. Kendi kullandığınız modeller varsa ve değerlerle birlikte tavsiye edebilirseniz çok sevinirim. Özellikle düşük gecikme ve yüksek indirme hızı sunan, en az 70‑80 Mbps kadar performans verebilecek ürünlere odaklanalım. Bütçe gerekiyorsa az bir esneme de yapabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam evdeki elektrik tesisatı iyiyse powerlinelara da bakabilirsiniz. Ben bu ürünü kullanıyorum ve çok memnunum. Oyunlarda ping sorunu yok. Modemim kötü olmasına rağmen bayağı işe yarıyor. 50 Mbps paketli internette 5 - 6 mb/s arası bir indirme hızı veriyor bana. Ama bu model sadece Ethernet destekliyor. İsterseniz hem kablolu hem de kablosuz olan bir ürünü alabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam evdeki elektrik tesisatı iyiyse powerlinelara da bakabilirsiniz. Ben bu ürünü kullanıyorum ve çok memnunum. Oyunlarda ping sorunu yok. Modemim kötü olmasına rağmen bayağı işe yarıyor. 50 Mbps paketli internette 5 - 6 mb/s arası bir indirme hızı veriyor bana. Ama bu model sadece Ethernet destekliyor. İsterseniz hem kablolu hem de kablosuz olan bir ürünü alabilirsiniz.

Çok dandik bir şey bu hızı yarıya düşürüyor. Ben de kullanıyorum ne yaptıysam insanların aldığı gibi tam hızı alamıyorum.

Merhaba arkadaşlar. Modem salonda ve yatak odalarına yeterli sinyal ulaşmıyor, bu yüzden sinyal güçlendirici önerisine ihtiyacım var. Ancak kaliteli bir aktarım olmalı çünkü odamdaki PC’den oyun oynuyorum. Evde daha önce bir cihaz denedim, fakat memnun kalmadım. 100 Mbps interneti sadece ~15 Mbps’ye indirebiliyordu.

Daha yüksek performanslı ve tercihen 2.000 TL altı bir sinyal güçlendirici önerisi rica ediyorum. Kendi kullandığınız modeller varsa ve değerlerle birlikte tavsiye edebilirseniz çok sevinirim. Özellikle düşük gecikme ve yüksek indirme hızı sunan, en az 70‑80 Mbps kadar performans verebilecek ürünlere odaklanalım. Bütçe gerekiyorsa az bir esneme de yapabilirim.

Minimum bunu almanı öneririm.

Daha dün alıp kurduğum denediğim bir cihazı tavsiye ederim size daha pahalıları da var ama bu iş görüyor 1200 mbps 5 ghz ve 2.4 ghz destekli satıcısı Hepsiburada, benim ev kare yapı da 3+1 oturduğum yer modem sağ üstte salon da benim odam sol altta, salonun bir altında ki oturma odasına taktım 200 mbit internetim var modeme uzaklığım 10 metre max extender a 4-5 metre. Odam da anakartın wifi anteniyle pc de 170-190 mbit arası görüyorum upload aynı 18 mbit, önceden 70-80 di, 5 GHZ de kopma vs ping olmuyor. Tether uygulaması ile kolayca kontrol ediliyor daha pahalıları da var siteden bakabilirsiniz ama fp bir cihaz bu. Kurunca 2 ayrı Wifi ismi oluyor ana modeminiz mesh desteklemiyorsa tek bir ağa bağlanmak için Extender da ki wifi adının sonuna eklediği EXT ismini silerseniz ve WİFİ isimleri aynı olursa aynı SSİD olduğu için ağ değiştirmeye uğraşmadan, evde nereye giderseniz gidin yüksek hızlar alabiliyorsunuz.

Son düzenleme:
Daha dün alıp kurduğum denediğim bir cihazı tavsiye ederim size daha pahalıları da var ama bu iş görüyor 1200 Mbps 5 GHz ve 2.4 GHz destekli satıcısı Hepsiburada, benim ev kare yapı da 3+1 oturduğum yer modem sağ üstte salon da benim odam sol altta, salonun bir altında ki oturma odasına taktım 200 Mbit internetim var modeme uzaklığım 10 metre Max extender a 4-5 metre. Odam da anakartın Wi-Fi anteniyle PC de 170-190 Mbit arası görüyorum upload aynı 18 Mbit, önceden 70-80'di, 5 GHz de kopma vs ping olmuyor. Tether uygulaması ile kolayca kontrol ediliyor daha pahalıları da var siteden bakabilirsiniz ama F/P bir cihaz bu. Kurunca 2 ayrı Wi-Fi ismi oluyor ana modeminiz mesh desteklemiyorsa tek bir ağa bağlanmak için extender da ki Wi-Fi adının sonuna eklediği ext ismini silerseniz ve Wi-Fi isimleri aynı olursa aynı SSID olduğu için ağ değiştirmeye uğraşmadan, evde nereye giderseniz gidin yüksek hızlar alabiliyorsunuz.

Merhaba. Cihazı kablosuz bağladınız değil mi? Bu kablosuz performansı yani? (Modem router arasında.)

Merhaba. Cihazı kablosuz bağladınız değil mi? Bu kablosuz performansı yani? (Modem router arasında.)
Evet zaten koridorun ortasından kablo geçirmek istemediğimiz için oturma odasına taktım saf performansı, bu arada 2-3 duvar var arada. İsterseniz buna kablo bağlayıp interneti öyle de yayabiliyorsunuz. Kablosuz da 190 a kadar artıyor bazen daha iyi oldu belki de.

Son düzenleme: