Pusat K3 Pro aldım, açar açmaz A tuşu sıkıntılıydı, iade ettim. Başka klavye almak istiyorum, bütçem 2000 TL. Mekanik red Switch istiyorum. Ben full size bir klavye istiyorum, tamamen siyah olması tercihimdir. İngilizce klavye istemiyorum, araştırma yapıyorum ama model yok, bulamadım. Bir klavye önerebilir misiniz? Bütçeme ekleyemem. Sessiz olmasını istiyorum.
Pusat K3 Pro aldım, açar açmaz a tuşu sıkıntılıydı, iade ettim. Başka klavye almak istiyorum, bütçem 2000 TL. Mekanik red Switch istiyorum. Ben Full size bir klavye istiyorum, tamamen siyah olması tercihimdir. İngilizce klavye istemiyorum, araştırma yapıyorum ama model yok, bulamadım. Bir klavye önerebilir misiniz? Bütçeme ekleyemem. Sessiz olmasını istiyorum.
Bunu önerebilirim, siyah değil ama. O şartı esnetmeniz lazım. Şimdi fark ettim, İngilizce istemiyorsunuz... İngilizce klavye istemediğinizi görmedim. Ama sorun değil hocam İngilizce olması. Eğer bakmadan yazabiliyorsanız sorun olmaz. Ü tuşunun olduğu yere basarsanız Ü yazar.
TR klavye gibi aynı yerlere basınca (ö, Ç, Ü, Ğ, ş) gibi harflere basıyor. Ama ben illa TR klavye istiyorum derseniz arkadaşların önerdiği klavye + bundan alabilirsiniz.
Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...