Bütçe
2.000 TL

isim2

Uzman
Pusat K3 Pro aldım, açar açmaz A tuşu sıkıntılıydı, iade ettim. Başka klavye almak istiyorum, bütçem 2000 TL. Mekanik red Switch istiyorum. Ben full size bir klavye istiyorum, tamamen siyah olması tercihimdir. İngilizce klavye istemiyorum, araştırma yapıyorum ama model yok, bulamadım. Bir klavye önerebilir misiniz? Bütçeme ekleyemem. Sessiz olmasını istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pusat K3 Pro aldım, açar açmaz a tuşu sıkıntılıydı, iade ettim. Başka klavye almak istiyorum, bütçem 2000 TL. Mekanik red Switch istiyorum. Ben Full size bir klavye istiyorum, tamamen siyah olması tercihimdir. İngilizce klavye istemiyorum, araştırma yapıyorum ama model yok, bulamadım. Bir klavye önerebilir misiniz? Bütçeme ekleyemem. Sessiz olmasını istiyorum.

Öncelikle Türkçe klavye bu dediğiniz bütçede anca Pusat Redragon'ya da MSI ASUS mekanik olmayan klavyelerde var.

Bunu önerebilirim, siyah değil ama. O şartı esnetmeniz lazım. Şimdi fark ettim, İngilizce istemiyorsunuz... İngilizce klavye istemediğinizi görmedim. Ama sorun değil hocam İngilizce olması. Eğer bakmadan yazabiliyorsanız sorun olmaz. Ü tuşunun olduğu yere basarsanız Ü yazar.

Onun dışında bu var, hot-swappable değil. Attığım klavyenin özellikleri daha iyi. Hem de benim attığım kablosuz bir klavye, ayrıyeten hot-swappable.

TR klavye gibi aynı yerlere basınca (ö, Ç, Ü, Ğ, ş) gibi harflere basıyor. Ama ben illa TR klavye istiyorum derseniz arkadaşların önerdiği klavye + bundan alabilirsiniz.