Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.000 TL
- Makaleler
- 6
Tuşun icinden isik gecmemesi gece sıkıntı yaratmaz mi?
Tuştan isik geciren klavye onerebilecek var mi?
Yani gece kullandım sorun olmadı. Tuşları da aydınlatıyor çünkü. Bu bütçedeki mantıklı tercihleri attım. Diğer hocalarımda önerebilir.
@Toby Fox hocam sizin öneriniz ne olur bu arkadasa?
DAREU EK75 Pro - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - RGB - Dream Switch
Bağlantı: Bluetooth | Kablosuz| Usb C Tipi Yerleşim %75 Kompakt Tuş başlıkları: OEM Profili, PBT Double-Shot Yapı: Conta Montajlı Çalışırken değiştirilebilir anahtarları destekler ( Hot - Swap ) Entegre kullanışlı döner düğme Anahtar: DareU DREAM (Doğrusal) Pil: 3.750 mAh Arka plan LED'i: RGB...
shop.connectgame.com.tr
EK75 Pro önerebilirim. Niye kimse önermemiş bunu konuda? Tuhaf.
Bütçe artarsa bunlar var.
Hocam önerebileceginiz arkadan aydinlatmali(tuşun icinden isik gecen) klavye var mi peki?![]()
Bağlantı: Bluetooth | Kablosuz| Usb C Tipi Yerleşim %75 Kompakt Tuş başlıkları: OEM Profili, PBT Double-Shot Yapı: Conta Montajlı Çalışırken değiştirilebilir anahtarları destekler ( Hot - Swap ) Entegre kullanışlı döner düğme Anahtar: DareU DREAM (Doğrusal) Pil: 3.750 mAh Arka plan LED'i: RGB...shop.connectgame.com.tr
EK75 Pro önerebilirim. Niye kimse önermemiş bunu konuda? Tuhaf.
Bütçe artarsa bunlar var.
- Makaleler
- 6
![]()
Bağlantı: Bluetooth | Kablosuz| Usb C Tipi Yerleşim %75 Kompakt Tuş başlıkları: OEM Profili, PBT Double-Shot Yapı: Conta Montajlı Çalışırken değiştirilebilir anahtarları destekler ( Hot - Swap ) Entegre kullanışlı döner düğme Anahtar: DareU DREAM (Doğrusal) Pil: 3.750 mAh Arka plan LED'i: RGB...shop.connectgame.com.tr
EK75 Pro önerebilirim. Niye kimse önermemiş bunu konuda?
Önerecektim ama connectgame bana güvenilir gelmiyor.
Arkadaşınıza söyleyin 500 ₺ daha bütçeyi artırıp bağlantıdaki ürünü alsın. Yaz indiriminde ürün ve gayet iyi diyebilirim.
Hatta beyazını almayı düşünüyorum. Ama galiba beyazının ışık geçiren tuş yapısı yok. Gerçi videolarına bakmak lazım.
Gerçi kablosuz değiller. Pardon yazarken unuttum.
Kablolu olur derse tercih edilebilir. Yatağa uzanıp kullanacaksa falan belki uzun bir kablo alabilir. Yok masada yer açması gerekecekse falan kabloyu çıkartıp köşeye de rahatça koyabilir. Yemek yiyeceğim zaman eski klavyemde kabloyu çıkarıp köşeye bırakıyordum. Şu an kullandığım klavyenin kablo takma kısmı bayağı kötü yerde olduğundan monitörün önüne koyuyorum.
Hatta beyazını almayı düşünüyorum. Ama galiba beyazının ışık geçiren tuş yapısı yok. Gerçi videolarına bakmak lazım.
Kablolu olur derse tercih edilebilir. Yatağa uzanıp kullanacaksa falan belki uzun bir kablo alabilir. Yok masada yer açması gerekecekse falan kabloyu çıkartıp köşeye de rahatça koyabilir. Yemek yiyeceğim zaman eski klavyemde kabloyu çıkarıp köşeye bırakıyordum. Şu an kullandığım klavyenin kablo takma kısmı bayağı kötü yerde olduğundan monitörün önüne koyuyorum.
Son düzenleme:
Hep bir sey eksik kaliyo.Arkadaşınıza söyleyin 500 ₺ daha bütçeyi artırıp bağlantıdaki ürünü alsın. Yaz indiriminde ürün ve gayet iyi diyebilirim.
Konu hala güncel:Shine trough(isigin tusun icinden gectigi) ingilisce kablosuz %65 ve ustu klavye onerir misiniz? Butce 1500-2500
Yukarıda önerilen bir klavyeyi alıp ayrıca keycaps alsa olur mu? Gerçi yerelde keycaps satıcısı çok az.
Üstün körü bakınca tuşları uygun bu var. Ama önermiyorum. Pili çok az ve kablosuzda ışıklı kullanacağından çabucak şarjı bitecektir. Gerçi diğer ürünlerde de ışıklı kullanım sürekli şarja takmasıyla sonuçlanacak.
Onun dışında en azından Akakçe ve spesifik sitelerde kablosuz ve tuşların içinden ışık geçen bir klavye bulamadım. Arkadaşın kod ile uğraşıyorsa büyük ihtimalle bakmadan yazabiliyordur. Bence ana odağını tuş içinden geçen ışıktan önce kaliteli bir klavye almak olarak değiştirsin. Yukarıda bağlantısını bıraktığı gibi baktı olmuyor keycaps önerisi için ayrı bir konu açsın.
Üstün körü bakınca tuşları uygun bu var. Ama önermiyorum. Pili çok az ve kablosuzda ışıklı kullanacağından çabucak şarjı bitecektir. Gerçi diğer ürünlerde de ışıklı kullanım sürekli şarja takmasıyla sonuçlanacak.
Onun dışında en azından Akakçe ve spesifik sitelerde kablosuz ve tuşların içinden ışık geçen bir klavye bulamadım. Arkadaşın kod ile uğraşıyorsa büyük ihtimalle bakmadan yazabiliyordur. Bence ana odağını tuş içinden geçen ışıktan önce kaliteli bir klavye almak olarak değiştirsin. Yukarıda bağlantısını bıraktığı gibi baktı olmuyor keycaps önerisi için ayrı bir konu açsın.
Öncelikle teşekkürler, klavyeyi kendime bakıyorum yanlış anlaşılma olmuş galiba. Keycaps mantıklı geldi ama yeni konu açarsam ban yiyebilirim ayni konudan 3 tane var diye.Yukarıda önerilen bir klavyeyi alıp ayrıca keycaps alsa olur mu? Gerçi yerelde keycaps satıcısı çok az.
Keycaps için marka önerir misiniz?
Gerçi keycapse bu kadar parar vermek saçma geliyor. İngilizce klavyeye yeni basliycam, tuşları görmem gerekebilir. Standart rgbli bi klavyeyle gece çalışsam tuşlari görmekte sıkıntı yaşar mıyım? Beyaz ışık secicem yazılımdan.
Bu linkteki klavyeyi alıp hyperx puding keycaps in beyazını takarsam sizce güzel olur mu?
Son düzenleme: