Bütçe
2.000 TL
Çok sıkı olduğundan tuşlar takılır mı emin değilim. O konuda bir şey diyemeyeceğim.

Ama HyperX keycapslerini örnek amaçlı attım. Biraz aratınca Amazon veya küçük sitelerde de keycaps satanlar var. Veya Temu'dan falan keycaps alabilirsin. Yani daha uyguna veya istediğin tarzda bulabilirsin. Bence yeni bir konu açıp hem klavye hem de o klavye için ışık geçiren keycaps önerisi iste. Çoğu kişi konu uzayınca bakmayı bırakabiliyor.

Arkadaşınıza söyleyin 500 ₺ daha bütçeyi artırıp bağlantıdaki ürünü alsın. Yaz indiriminde ürün ve gayet iyi diyebilirim.

Hatta beyazını almayı düşünüyorum. Ama galiba beyazının ışık geçiren tuş yapısı yok. Gerçi videolarına bakmak lazım.

Gerçi kablosuz değiller. Pardon yazarken unuttum.

Kablolu olur derse tercih edilebilir. Yatağa uzanıp kullanacaksa falan belki uzun bir kablo alabilir. Yok masada yer açması gerekecekse falan kabloyu çıkartıp köşeye de rahatça koyabilir. Yemek yiyeceğim zaman eski klavyemde kabloyu çıkarıp köşeye bırakıyordum. Şu an kullandığım klavyenin kablo takma kısmı bayağı kötü yerde olduğundan monitörün önüne koyuyorum.
Hocam ilk linkteki ürünü sevmistim ama sorunlu diyorlar(kronik)

Kim diyor, bağlantısı varsa atar mısın? Şu an kullanıyorum da sorunu neyse bileyim de ona göre iade ederim.

Kim diyor, bağlantısı varsa atar mısın? Şu an kullanıyorum da sorunu neyse bileyim de ona göre iade ederim.
Hocam başka forumlarda gordum. Google a yazarsan cikar onune.

@Toby Fox Hocam sizi çoğu klavye konusunda görüyorum, fikrinizi almak istedim; ingilizce, kablosuz, shine trough %65-%75 klavye bulamadim. Bütçe 2500 tl olacak sekilde standart bi klavye ve temudan shine trough keycaps alip klavyeye takmak mantikli olur mu? Gunlerdir aramama ragmen bulamadim dogru duzgun bir şey.

Son düzenleme:
Hocam başka forumlarda gordum. Google'a yazarsan cikar onune.

@Toby Fox hocam sizi çoğu klavye konusunda görüyorum, fikrinizi almak istedim; İngilizce, kablosuz, shine trough %65-%75 klavye bulamadim. Bütçe 2500 TL olacak sekilde standart bir klavye ve Temu'dan shine trough keycaps alip klavyeye takmak mantikli olur mu? Gunlerdir aramama ragmen bulamadim dogru duzgun bir şey.

Evet mantıklı olabilir.

Bahsettikleri sorunu yaşamadım. Klavyeyi güncelleyip test ettim. Belki yaşadıkları sorun için güncelleme atılmıştır.

Ama arkadaşlar 0.8 altında kullanmışlar. Bunun altında kullanınca basılı kalma sorunu doğal olarak yaşanıyor. Büyük ihtimalle kas hafızaların klavyeye alışmadığını anlamamışlar. En ufak dokunuşta algılıyor belirli bir şeyde ve oyun esnasında buna pek dikkat edemiyorsunuz.

Bugün daha aşağılarda denerken oyunda takılma sorunu yaşadım. Her ne kadar milisaniye olarak pazarlansa da bence şu ana kadar kullandığım iki manyetik switch'de deoranı 1.0 altına düşürmek hatta bence 1.5 altına düşürmek bayağı saçma.

Manyetik switch'de bence genel olarak pazarlama taktiklerini bırakıp, bir alt sınır belirlemeliler ve açılması için uyarı eklemeliler. Mesela bu klavyede CS, Valorant, Apex ve R6 için modlar var. Bu modlarda belirli tuşların gecikmesini azaltıyorlar. Ama W-A-S-D hariç 0.8 veya 0.5 mm ayarlanan tuş yok. Diğer tüm oyunda kullanılan tuşları 1.0 çekiyorlar. Ben yine bu hazır modların 0.8'lerde kullanılmaması gerektiğini düşünüyorum, daha kalitelilerde nasıldır bilmiyorum ama gerçekten dokununca algılama olayına alışmak zor gibi geliyor bana.