Bütçe
2000

22571

Çalışkan
Selamlar, yaklaşık 4 yıldır kullandığım REDRAGON USAS K553 klavyem artık ömrünü doldurdu. Ayrıca Mavi Switch’lerin sesi kulağımı iyice yormaya başladığı için yeni bir klavye arayışına girdim.

Yaptığım araştırmalar sonucunda şu üç model arasında kaldım:
  • SteelSeries Apex 3
  • Logitech G213 Prodigy
  • Logitech G413 SE
Bu üçü arasında karar veremiyorum. Eğer sizin de önerileriniz varsa duymaktan memnun olurum. Klavyenin TKL ya da tam boy olması benim için fark etmiyor; yalnızca Çinli markaları önermemenizi rica ederim.

Selam, yaklaşık 4 yıldır kullandığım Redragon usas K553 klavyem artık ömrünü doldurdu. Ayrıca mavi Switch'lerin sesi kulağımı iyice yormaya başladığı için yeni bir klavye arayışına girdim.

Yaptığım araştırmalar sonucunda şu üç model arasında kaldım:
  • SteelSeries Apex 3
  • Logitech G213 Prodigy.
  • Logitech G413 SE.
Bu üçü arasında karar veremiyorum. Eğer sizin de önerileriniz varsa duymaktan memnun olurum. Klavyenin TKL'ya da tam boy olması benim için fark etmiyor; yalnızca Çinli markaları önermemenizi rica ederim.

İkinci el temiz bakılmışmış aula F75'lere bakabilirsiniz.

Çin istemedin ama batılı firmaların da burada güncel ürünlerinin çoğu yok. Veya bütçeni çok fazla aşıyorlar.

Membran alacaksan o fiyatları vermek yerine şu ürün alınabilir. Açıkcası membran için eski klavyelere o fiyatları vermenizi önermem.

Fason üretim ama Red Switch kullanırım diyorsan şu ürüne de bakılabilir. Redragon'dan farklı olacağını sanmıyorum.

Royal Kludge alınabilir.

Önceden kullandığım Havit KB904L modeli var. Blue switch kadar sesli değildir ama sesli. Switch markası belirtilmese de(kendi üretimleri diyorlar) switchleri kaliteli.

Yukarıdaki klavye ile aynı anda satışa sunulan şu üründe Gasket diye belirtilmiş. Açıklamada bir şey yok, ama kasa yapısından yukarıdaki üründen daha sessiz olabileceğini düşünüyorum. Bu ürün de düşünülebilir.

Bütçe artarsa bağlantıdaki ürünü öneririm. Gayet sessiz bir klavye. Halen indirimde satılıyor. Şu an kullanıyorum.

Son düzenleme: