Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.000 TL
FPS oyunları için;
Normal kullanım ve oyun için;
FPS oynuyorum ilk attığınız ürün 2-3 yıl götürür mü?FPS oyunları için;
Biraz şansa bağlı olaraktan 2-3 yıl rahat götürür. Bende kullanıyorum. İncelemesini yaptım;FPS oynuyorum ilk attığınız ürün 2-3 yıl götürür mü?
İnceleme Konu 'Akko MonsGeek FUN60 Max'
Herkese iyi akşamlar iyi sosyaller. Bugün 2000 tl bandında satılan Akko MonsGeek FUN60 Max Shine manyetik Switch klavyeyi inceleyeceğim.
Kutu İçeriği Ve Açılış
Kutu içeriğinde bizi klavyenin kendisi, bir adet Type-c kablo, bir adet 2.4 ghz dongle ve bir adet tuşlar ile switchleri sökmemiz için aparat çıkıyor. Keşke yanına 2-3 adet yedek switch koysalarmış.
Switch Ve Malzeme kalitesi
Klavyemizde, Akko Glare maynetik Switch bulunmakta. Hot swap özelliği var. Hissiyatı yağ gibi çok güzel. Seside bayağı hoşuma gitti. Driverden en hassas noktaya...Ayarlarından çok anlamıyorum kablolu kullanacağım ekstra yazılımsal bir ayar yapmama gerek oluyor mu?Biraz şansa bağlı olaraktan 2-3 yıl rahat götürür. Bende kullanıyorum. İncelemesini yaptım;
İnceleme Konu 'Akko MonsGeek FUN60 Max'
Herkese iyi akşamlar iyi sosyaller. Bugün 2000 tl bandında satılan Akko MonsGeek FUN60 Max Shine manyetik Switch klavyeyi inceleyeceğim.
Kutu İçeriği Ve Açılış
Kutu içeriğinde bizi klavyenin kendisi, bir adet Type-c kablo, bir adet 2.4 ghz dongle ve bir adet tuşlar ile switchleri sökmemiz için aparat çıkıyor. Keşke yanına 2-3 adet yedek switch koysalarmış.
![]()
Switch Ve Malzeme kalitesi
Klavyemizde, Akko Glare maynetik Switch bulunmakta. Hot swap özelliği var. Hissiyatı yağ gibi çok güzel. Seside bayağı hoşuma gitti. Driverden en hassas noktaya...
Driver üzerinden tuş hassasiyeti rapid trigger gibi ayarlar yapabilirsiniz. Manyetik switch klavyenin olayı bu zaten.Ayarlarından çok anlamıyorum kablolu kullanacağım ekstra yazılımsal bir ayar yapmama gerek oluyor mu?
Ayarlarından çok anlamıyorum kablolu kullanacağım ekstra yazılımsal bir ayar yapmama gerek oluyor mu?
FPS oyunları için Akko Fun60 Max modeline de bakabilrisiniz. Pro ile tek farkı kablosuz 8k Hz desteklemesi.
@michaelscofield önerdiği Pro ve F75 modelleride gayet güzel klavyeler.Ayarlarından çok anlamıyorum kablolu kullanacağım ekstra yazılımsal bir ayar yapmama gerek oluyor mu?