Bütçe
2.000 TL

Bu bütçede AK820 önerildiğini gördüm ama biraz daha üstünde Aula Hero 68HE hall effectli klavyeyi gördüm. Sizce bu bütçede hall efectli klavye alınır mı? Bu bütçede ne önerirsiniz?

Bu bütçede AK820 önerildiğini gördüm ama biraz daha üstünde aula Hero 68he hall effectli klavyeyi gördüm. Sizce bu bütçede hall efectli klavye alınır mı? Bu bütçede ne önerirsiniz?

Manyetik isteniyorsa Hero68 alınabilir ama bütçeyi 1.000 TL arttırıp gameraider 1k he klavye almanız yönündeyim.

Hero68 ovuldugu kadar iyi bir klavye değil standart bir switch ve PCB kullanıyor.

Screenshot_20260618_210655_YouTube.webp

Teardown fotoğrafı böyle bildiğin dümdüz bir PCB. Biraz daha çıkıp K1 HE veya Neon75 gibi kaliteli switch ve PCB kullanan modellere yönelin manyetik istiyorsanız.

Hero68 ovuldugu kadar iyi bir klavye değil standart bir switch ve PCB kullanıyor.

Eki Görüntüle 260004

Teardown fotoğrafı böyle bildiğin dümdüz bir PCB. Biraz daha çıkıp K1 HE veya Neon75 gibi kaliteli switch ve PCB kullanan modellere yönelin manyetik istiyorsanız.
Anladım hocam, ben 2k ya klavye bakıyodum Ak820 karar kılmış gibiydim ama HE klavyeleri gördüm ve acaba Ak820 yerine bunları mı alsam dedim. Kesin HE olmalı demiyorum sadece arada çok fark yoktu. 3k ya çıkamam bu bütçede AK820 mi önerirsiniz yoksa bu bütçede bir HE klavye mi? (Hero68 HE gibi)

Anladım hocam, ben 2k ya klavye bakıyodum Ak820 karar kılmış gibiydim ama HE klavyeleri gördüm ve acaba Ak820 yerine bunları mı alsam dedim. Kesin HE olmalı demiyorum sadece arada çok fark yoktu. 3k ya çıkamam bu bütçede AK820 mi önerirsiniz yoksa bu bütçede bir HE klavye mi? (Hero68 HE gibi)

AK820 öneririm.

Manyetik istenmiyorsa AK820 daha iyi bir klavye; manyetik zorunluysa yine Hero alınmayacak kadar berbat değil.

Manyetik klavyenin pek avantajını göreceğimi sanmıyorum FPS olarak CS Valorant oynamıyorum. 2K bütçede AK820'den daha mantıklı bir klavye var mıdır? Yoksa bunda karar kılacağım.