Slepper Bazooka
Uzman
AK820 Max Plus ile Dierya DK61E ne gibi farklılıkları vardır? Switch, PCB, Build kalitesi olarak. Kıyaslama ve referans olması için kullandığım klavyeden örnek istedim.
AK820 Max Plus ile Dierya DK61e ne gibi farklılıkları vardır? Switch, PCB, Build kalitesi olarak. Kıyaslama ve referans olması için kullandığım klavyeden örnek istedim.
![]()
Furycube M68 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Furycube M68 HE Hall Effect manyetik switch teknolojisine sahip kompakt 68% gaming klavye. 8K polling rate, 0.01mm hassasiyet, adaptif kalibrasyon ve ultra düşük gecikme ile profesyonel oyun performansı sunar. Özelleştirilebilir RGB aydınlatma ile modern tasarımı birleştirir.mecmonkey.com
Yeni stoklara gelmiş manyetik isterseniz alın geçin.
PCB kalitesi ne halde bu klavyenin? güzele benziyor.
Zamanında her yerde bunu öneriyorlardı. Şu an yok ama satışı TR de.DIERYA DK61E%60 mekanik oyun klavyesi Hot Swap Gateron optik kahverengi şalter RGB arka plan aydınlatması PBT Keycaps Anti-Ghosting IPX4 su geçirmez yazılımlı Windows/Mac/Android için,Siyah : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
DIERYA DK61E%60 mekanik oyun klavyesi Hot Swap Gateron optik kahverengi şalter RGB arka plan aydınlatması PBT Keycaps Anti-Ghosting IPX4 su geçirmez yazılımlı Windows/Mac/Android için,Siyah : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
Anladım hocam. Peki önerdiğiniz furycube M68 mi yoksa AK820 mi önerirsiniz? Hangisi daha kalitelidir manyetiklik dışında.
AK820 alırdım ben.
![]()
Zifriend | Furycube RX75 Pro Mekanik Klavye
Zifriend Furycube RX75 Pro mekanik klavye; PBT Double Shot tuş takımı, 4000mAh batarya, Hotswap switch desteği, POM stabilizer, Type-C/2.4G/Bluetooth üçlü bağlantı ve ses kontrol tekerleği ile premium yazma deneyimi sunar.mecmonkey.com
Buna da bakabilirsiniz.