Bütçe
2.000 TL
Makaleler
6
Malum, klavye bozuldu, doğru düzgün tuşlar çalışmıyor. Bu sefer TR Q klavye ve bilindik marka istiyorum. Şu an kullandığım bu ama 1 yıl olmadan bozulmaya başladı. Önerilerinizi bekliyorum.

Ana akım markalar özellikle klavye konusunda berbatlar. F87 Pro hepsini tokatlar. Zira rk modellerde tuş bozulması görüyordum bazen.

Yok ya artık böyle markalar istemiyorum. Aldığım bilindik markaların hepsi en az 3 sene gitti. Inca marka bile daha uzun süre gitti. Benim icin o önemli.

Yok ya artık böyle markalar istemiyorum. Aldığım bilindik markaların hepsi en az 3 sene gitti. Inca marka bile daha uzun süre gitti. Benim icin o önemli.
Daha kalitesiz bir marka almazdım şahsen. Hem bu tür markalar da gayet uzun götürüyor. Ama ben marka istiyorum derseniz benim bir önerim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha kalitesiz bir marka almazdım şahsen. Hem bu tür markalar da gayet uzun götürüyor. Ama ben marka istiyorum derseniz benim bir önerim yok.

Şunlar çok mu kötü yani? Ben rekabetçi oyun oynamam, abimde oynadığı en rekabetçi oyun LoL bunlar kötü mü kalıyor?

F87 Pro'yu uzun bir süredir kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum hocam. Bence de ana akım markaların klavyeleri berbat ve bu fiyata alınabilecek en mantıklı klavye F87 Pro. Sesi özellikle fazlasıyla güzel.

Şunlar çok mu kötü yani? Ben rekabetçi oyun oynamam, abimde oynadığı en rekabetçi oyun LoL bunlar kötü mü kalıyor?
Chroma V3 X ve Apex 3 giriş seviyesi klavyeler, Apex 3'ün bozulmasına dair milyon tane video bulabilirsin.

Al birini vur otekine. Hicbiri 5 para etmez. Sirf marka olacak diye uzun gidecek diye bir olay da yok. Marka diye iPhone 11 aliyorsun su an S25 FE yerine sana oyle anlatayım. Su klavyelerin hepsi ayri sorunlu.