Bütçe
2.000 TL

32332

Üyecik
Selam, 2.000 TL bütçe ile ANC destekli bir kulaklık arıyorum ancak kulak içi mi yoksa kulak üstü mü tercih etmem gerektiği konusunda kararsızım. Kulaklığı ağırlıklı olarak telefonda, bazen de bilgisayarda Bluetooth USB adaptör ile kullanmayı planlıyorum. Kulak üstü modelleri tercih edersem yazın terletme yapmasından çekiniyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Anladım teşekkür ederim maalesef bütçe cıkmiyor ve bir kulaklığa bu kadar para vermek gercekten gerekli mi kararsız kaldım ayrıca kulak üstü olarak Anker Soundcore Q21i nc ve ANC QCY h3s kulak ici olarak Huawei FreeBuds SE 4 ANC ve Samsung Galaxy Buds Core hakkında ne dişünüyorsunuz.

CMF Buds 2'a alabilirsin. N11'de 1.300 kusur.

Anladım hocam teşekkür ederim ayrıca.

1. Huawei FreeBuds SE 4 ANC ve Redmi Buds 6 active hakkında ne düşünüyorsunuz aralarında pek büyük fark var mıdır acaba ona göre ikisinden birini alacağımda.

2.CMF Buds 2 Plus ve Galaxy Buds Core dışında 2.000 TL ANC destekli kulak içi kulaklık hem Android hem iOS uygulama desteği olan ne önerebilirsiniz?

Anladım hocam teşekkür ederim ayrıca.

1. Huawei FreeBuds SE 4 ANC ve Redmi Buds 6 active hakkında ne düşünüyorsunuz aralarında pek büyük fark var mıdır acaba ona göre ikisinden birini alacağımda.

2.CMF Buds 2 Plus ve Galaxy Buds Core dışında 2.000 TL ANC destekli kulak içi kulaklık hem Android hem iOS uygulama desteği olan ne önerebilirsiniz?
CMF Buds 2a saydiklarindan daha iyi. Memnun edecek bir urun.