Bütçe
2.000 TL
Bu kadar mikrofon ve ses kalitesine önem veriyorsanız H9 alın. 53mm diyor ama bas ve tizlerde H9 daha önde. Mikrofon olarak fazla fark yok. H9'un tek dezavantajı kablolu olması.

Kablosuz olması daha avantajlı geliyor bana hocam kablosuz olsun biraz daha kötü olsun problem değil. Önceki model için mikrofon kötü demişti arkadaş o yüzden sordum mikrofonu iyi midir diye.

Kablosuz olması daha avantajlı geliyor bana hocam kablosuz olsun biraz daha kötü olsun problem değil. Önceki model için mikrofon kötü demişti arkadaş o yüzden sordum mikrofonu iyi midir diye.

H9'un kablolarının fazla rahatsız edeceğini sanmıyorum. Hissetmezsiniz bile. H9'a eşitlemek için EQ ayarı falan yaparsınız belki. Yine de dediğim gibi Fifine mikrofon konusunda çok başarılı bir marka. H9'un mikrofonu bir tık daha iyidir. Zaten 3K bütçe kablosuz kulaklık alıyorsunuz fazla bir şey beklememek gerek.

H9 al, ses farkı bayağı fazla oluyor azımsanamaz.

Katılıyorum. V9 Pro'nun tek avantajı kablosuz olması.

H9 al, ses farkı bayağı fazla oluyor azımsanamaz.

Hocam V9 Pro'da ses kalitesi kötü mü? Çünkü ben üst düzey bir arayışta değilim. V9 pronun ses kalitesi kötü H9 almadığına pişman olursun böyle diyorsanız H9'a yönelme ihtimalim var tabii ki. Onun dışında ikiside güzel modellerse ses kalitesi yeterince memnun ederse kablosuz olan tercihim olur daha rahat çünkü. Takılma derdi vs. yok.

Hocam V9 Pro'da ses kalitesi kötü mü? Çünkü ben üst düzey bir arayışta değilim. V9 Pro'nun ses kalitesi kötü H9 almadığına pişman olursun böyle diyorsanız h9'a yönelme ihtimalim var tabii ki. Onun dışında ikisi de güzel modellerse ses kalitesi yeterince memnun ederse kablosuz olan tercihim olur daha rahat çünkü. Takılma derdi vs. yok.

Tabii ki de değil ancak ikisini de ayrı ayrı denerseniz H9'u daha çok beğeneceğinize eminim. Ben bile video film izlerken 1%'in üstüne çıkmıyorum.

Hocam V9 Pro'da ses kalitesi kötü mü? Çünkü ben üst düzey bir arayışta değilim. V9 Pro'nun ses kalitesi kötü H9 almadığına pişman olursun böyle diyorsanız H9'a yönelme ihtimalim var tabii ki. Onun dışında ikisi de güzel modellerse ses kalitesi yeterince memnun ederse kablosuz olan tercihim olur daha rahat çünkü. Takılma derdi vs. yok.

V9 Pro'nun ses kalitesi kötü değil. Ama bu bütçede üst düzey bir kablolu kulaklıkla orta seviye bir kablosuz kulaklığı karşılaştırmak hata olur. Ses ve mikrofon kalitesi olarak H9 önde.

Hocam V9 Pro'da ses kalitesi kötü mü? Çünkü ben üst düzey bir arayışta değilim. V9 Pro'nun ses kalitesi kötü H9 almadığına pişman olursun böyle diyorsanız h9'a yönelme ihtimalim var tabii ki. Onun dışında ikisi de güzel modellerse ses kalitesi yeterince memnun ederse kablosuz olan tercihim olur daha rahat çünkü. Takılma derdi vs. yok.

Evet pişman olursun, V9 Pro'nun zaten ses profili berbat. Temiz ses falan yok onda.

Evet pişman olursun, V9 Pro'nun zaten ses profili berbat. Temiz ses falan yok onda.

H2000P'den geçecek zaten arkadaş V9 Pro'nun sesi daha güzel gelir. Ama dediğim gibi bas ve tizlerde H9 çok daha iyi bir kulaklık. Müzik film dinlerken falan hissedersin zaten aradaki farkı. 6K TL'nin üstüne çıkılmadığı sürece H9 tek seçenek gibi bir şey zaten. Ki bana kalırsa bir kulaklık için o kadar çıkmaya gerek yok.