İlk olarak ANC olarak tatmin etti fakat ses kalitesi beklentilerimi karşılamadı ayrıca ben ve yakınlarımın kullandığı kulaklıklar max 6 ayı gördü. Benimki ilk 3 ayda yavaş yavaş bozulmaya başlamıştı. Sesi sürekli gidip geliyor kulaklik kulağımda titriyor vesaire.

Ben 6 aydır kullanıyorum Buds FE'yi. Ses kalitesi tatmin etmiyor, 160 liraya aldığım KZ Edx Pro daha iyi. Müzik dinlemek için alıyorsanız IEM öneririm. 2.el Sennheiser IE 200 bulabilirseniz çok iyi olur. Ufak bir dönüştürücü kabloyla kullanırsınız. Sonrasında ses kartına geçebilirsiniz. Attığınız Momentum 3'ün ses kalitesi iyi ancak bir sürü kronik sorunu mevcut. Çok fazla sorun yaşayan olmuştu o modelde.
Hocam öneriniz için çok sağ olun ürünü bulmaya çalışacağım. Bu arada Momentum 3'ün ne gibi sorunları var.

Hocam öneriniz için çok sağ olun ürünü bulmaya çalışacağım. Bu arada Momentum 3'ün ne gibi sorunları var.
Bağlantı problemleri var, kulaklıklar birbirinden bağımsız calışıyor. Işık hatası mevcut. Şarj sorunu yaşayanlar da olmuş. Momentum 4'te düzeltildi çoğu hata. Momentum 4'e de bakabilirsiniz. Dün 4500 liraya satıldı. Bedavaydı resmen fiyatı. Asıl önerim IE 200'dür ama tam performansını dinlemek isterseniz ses kartı şart.

Son düzenleme:
IE200 ses kartı harici performansı sence nasıl ? Benzettiğin bir kulaklık var mı ?
Maalesef henüz deneyimlemedim ama grafiklere bakarak az çok yorumlayabilirim. Yine de deneyimlemenin yanında hiç sayılır. Enstrümantal müzik severler için uygun görünüyor, bass'lar ortalamanın altında. Truthear Hexa ile benzer çözünürlüğe sahip. IE 200'ün mid-bass'ları daha iyi ve tizleri daha dengeli ama malzeme kalitesi geride. İkisi de alınabilir. Bu tarz kulaklıkları alırken öncelikle ses kartı için bütçe ayırmanız gerek. Not: Hexa 2000 lira daha ucuz.

ie200_graph2.webp

truthear-hexa-2.webp

Son düzenleme:
IE200 sipariş ettim.
7-8 senedir sennheiser kullanıcısyım fakat daha önce ses kartı gerektirecek bu seviyede bir kulaklık kullanmamıştım o yüzden endişelerim var düz olarak nasıl bir deneyim yaşayacağımdan emin değilim.
Ses kartı fiyatları da oldukça yüksek ortalama bir şey alalım desek kulaklık fiyatı ile aynı.

IE200 sipariş ettim.
7-8 senedir sennheiser kullanıcısyım fakat daha önce ses kartı gerektirecek bu seviyede bir kulaklık kullanmamıştım o yüzden endişelerim var düz olarak nasıl bir deneyim yaşayacağımdan emin değilim.
Ses kartı fiyatları da oldukça yüksek ortalama bir şey alalım desek kulaklık fiyatı ile aynı.
Hayırlı olsun, en azından M işlemcili bir Macbook veya yeni bir laptopta kullanırsanız daha iyi olur. Çesitli cihazlarda deneyin. Daha sonra ses kartına geçebilirsiniz.

Son düzenleme: