Hocam bu tarz soğutucular size 10-15 dereceler gibi düşüşler sağlamaz. Öyle söyleyen, yalan söylüyordur. En kalitesi olsa bile. Maksimum 5-6 derece ama laptop için o değerler iyi değerlerdir.
Zalman bu işte gerçekten çok başarılı. Soğutma, sessizlik, kalite, çıkışları, malzeme hissiyatı. Liste uzar gider.
Yeni modeli de var ama onu deneyimlemedim. Duruma göre, onu da tercih edebilirsiniz.
Honeywell ptm7950 faz değiştiren termal ped, bilgisayar cpu ve gpu'leri için tasarlanmıştır, değişimli silikon yağı macun ped yama malzemesi içerir, cihazın soğutmasını artırır, performansı artırır. - Bal kuyusu Ptm7950, Honeywell Thermal Paste, Honeywell Ptm7950 - 20*30*0.2mm tek parça halinde...
Bunu şu an taktırmam mümkün değil. Birde açıkçası uğraşmak istemiyorum. Bilgisayara performans bakımı yaptırmıştım 6 ayda bir oluyor. Bir dahaki servis zamanı bunu gönderirim bilgisayarın yanında bunu uygulayan derim servise o zaman. Şu anda malum yaz ayındayız kaliteli bir soğutucu peşindeyim hâla
Bunu şu an taktırmam mümkün değil. Birde açıkçası uğraşmak istemiyorum. Bilgisayara performans bakımı yaptırmıştım 6 ayda bir oluyor. Bir dahaki servis zamanı bunu gönderirim bilgisayarın yanında bunu uygulayan derim servise o zaman. Şu anda malum yaz ayındayız kaliteli bir soğutucu peşindeyim hâla
Ns 3000 modelinde, RPM hızını 750'ye çıkartmışlar, bilgine. Yeni nesil bağlantılarda gelmiş. Yorumları da gayet iyi. Kalite konusunda gayet iyidir Zalman bu arada.
Benim önerim ns 2000. Ama güncel olsun derseniz, ns 3000.
Ns 3000 modelinde, RPM hızını 750'ye çıkartmışlar, bilgine. Yeni nesil bağlantılarda gelmiş. Yorumları da gayet iyi. Kalite konusunda gayet iyidir Zalman bu arada.
Benim önerim ns 2000. Ama güncel olsun derseniz, ns 3000.