Bütçe
2.000 TL
O zaman Zalman NS2000 alayım diyorsunuz. Peki sıcaklık değerlerini hatırlıyor musunuz? Kaç derece düşüş sağladı merak ettim açıkçası.

Hocam bu tarz soğutucular size 10-15 dereceler gibi düşüşler sağlamaz. Öyle söyleyen, yalan söylüyordur. En kalitesi olsa bile. Maksimum 5-6 derece ama laptop için o değerler iyi değerlerdir.

Zalman bu işte gerçekten çok başarılı. Soğutma, sessizlik, kalite, çıkışları, malzeme hissiyatı. Liste uzar gider.

Yeni modeli de var ama onu deneyimlemedim. Duruma göre, onu da tercih edebilirsiniz.

Sogutucular boş ilacın bu.
Bunu şu an taktırmam mümkün değil. Birde açıkçası uğraşmak istemiyorum. Bilgisayara performans bakımı yaptırmıştım 6 ayda bir oluyor. Bir dahaki servis zamanı bunu gönderirim bilgisayarın yanında bunu uygulayan derim servise o zaman. Şu anda malum yaz ayındayız kaliteli bir soğutucu peşindeyim hâla

Bunu şu an taktırmam mümkün değil. Birde açıkçası uğraşmak istemiyorum. Bilgisayara performans bakımı yaptırmıştım 6 ayda bir oluyor. Bir dahaki servis zamanı bunu gönderirim bilgisayarın yanında bunu uygulayan derim servise o zaman. Şu anda malum yaz ayındayız kaliteli bir soğutucu peşindeyim hâla
Siz bilirsiniz ama ne kadar hava da versen sıcaklık sogutucu bloğa yeterince aktarilmadigi sürece sogumaz.

Ns 3000 modelinde, RPM hızını 750'ye çıkartmışlar, bilgine. Yeni nesil bağlantılarda gelmiş. Yorumları da gayet iyi. Kalite konusunda gayet iyidir Zalman bu arada.

Benim önerim ns 2000. Ama güncel olsun derseniz, ns 3000.

Nihai karar sizin.

Ns 3000 modelinde, RPM hızını 750'ye çıkartmışlar, bilgine. Yeni nesil bağlantılarda gelmiş. Yorumları da gayet iyi. Kalite konusunda gayet iyidir Zalman bu arada.

Benim önerim ns 2000. Ama güncel olsun derseniz, ns 3000.

Nihai karar sizin.
Neyse o zaman bir bakayım Ns3000e. Nedense şu piyasada rpm hızı 1500 civarı buyuk fanlı bir soğutucu modelı yok anlam veremedim.