Manyetik klavye almak istiyorum, bütçem 2, maksimum 3K civarında.
Gamepower Tirus 1.600'e almaya değer mi, yoksa ikinci el W75 buldum, 2.500 civarlarına değer mi? Başka ne önerirsiniz? 75'den aşağı tuş istemiyorum (F tuşları işime yarıyor). Onun dışında K1 gördüm, 3K civarında, çok önerilen o fiyata değer mi, uzun süre götürür mü beni?
Manyetik klavye almak istiyorum, bütçem 2, maksimum 3K civarında.
Gamepower tirus 1.600'e almaya değer mi, yoksa ikinci el W75 buldum, 2.500 civarlarına değer mi? Başka ne önerirsiniz? 75'ten aşağı tuş istemiyorum (F tuşları işime yarıyor). Onun dışında K1 gördüm, 3K civarında, çok önerilen o fiyata değer mi, uzun süre götürür mü beni?
Bu fiyatta %75 gameraider K1 he var tek seçenek bildiğim kadarıyla. Keychron J2 he klonu güzel klavye fakat 1.1 Firmware sürümünde ışık sorunu var. İade ettim tekrar aldım güncelleme yapmazsam sorun olacak mı bakacağım. Ona göre alabilirsiniz sesi tok, keycapsler Türkçe ve ışık geçirgen.
işte 3 seçeneğim var bende hangisinin daha değeceğini kullanan bilen değerlendirirse diye konuyu açtım
1600 gamepower tirus
2500 w75
3000 gameraider k1 olarak düşünürsek ışık sorunu falan umrumda olmaz kapatıyorum tüm ışıkları zaten
İşte 3 seçeneğim var bende hangisinin daha değeceğini kullanan bilen değerlendirirse diye konuyu açtım.
1600 Gamepower tirus.
2500W75.
3000 gameraider K1 olarak düşünürsek ışık sorunu falan umurumda olmaz kapatıyorum tüm ışıkları zaten.
2500e alacağın W75 büyük ihtimalle eski sürümdür onlar sorunlu. Gamepower yerine K1 alırdım ben. Işık sorunuda önemli değilse K1 alıp geçin. Zaten 1.0 Firmware'de sorun yoktur büyük ihtimalle kullanan çok kişi var duymadım daha öncesinde bu şikayeti. Aldığınızda güncelleme yapmayın yeterli.