efegumusay

Uzman
Yıllardır membran klavye kullanıyorum. Artık değiştirmenin zamanı geldi. Klavye eskidi ve artık mekanik klavye kullanmak istiyorum. Numpad olmasa da olur ama F1, F2 gibi tuşlar olmalı ve tuşları sessiz olmalı. Öneriniz nedir?

Önerilen royal kludge modelini öneriyorum bende ama tek kötü yanı markanın kendi yazılımı rezalet haberiniz olsun onun dışında iyi bir model.

Switch markası iyide. Düz yağlanmış red Switch çok bir esprisi yok. Kablosuz lazımsa bakılabilir ama ben onun yerine Aula F87 veya VGN V87 bakardım.

Switch markası iyide. Düz yağlanmış red Switch çok bir esprisi yok. Kablosuz lazımsa bakılabilir ama ben onun yerine aula F87 veya VGN V87 bakardım.

Hangisi daha iyi?

Yunzii bakacaksan Cocoa Cream V2 Switch tercih edebilirsin. Bu 2000-3000TL bandı klavyelerde öyle çok bir fark yok zaten benzer klavyenin kablosuz versiyonu gibi düşünebilirsin. Hangisinin görünüş ve sesi daha çok hoşuna gidiyorsa onu al sadece aldığın klavyenin lineer switchli olmasına dikkat et yeterli. Bu attıklarımız arasından tercih edebilirsin. Kablosuz olması önemli değilse ben direk Royale Kludge R75 alır geçerdim mesela.