Bütçe
2.000 TL

jackarmis

Uzman
Dostlar, IEM kulaklık arıyorum. Bilgisayarda kullanacağım için en az 170 cm uzunluğunda olmasını istiyorum. Standart (120 cm) bilgisayarıma yetişmiyor. Wraith sitesinden ürün almak istemiyorum. Wraith sitesinden önermezseniz sevinirim. Biliyorum çok fazla çeşit yok, hatta neredeyse hiç yok. Ama bir umut konu açayım dedim, belki gözden kaçırdığım güzel bir öneri gelir diye. Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar, IEM kulaklık arıyorum. Bilgisayarda kullanacağım için en az 170 cm uzunluğunda olmasını istiyorum. Standart (120 cm) bilgisayarıma yetişmiyor. Wraith sitesinden ürün almak istemiyorum. Wraith sitesinden önermezseniz sevinirim. Biliyorum çok fazla çeşit yok, hatta neredeyse hiç yok. Ama bir umut konu açayım dedim, belki gözden kaçırdığım güzel bir öneri gelir diye. Teşekkürler şimdiden.
- SoundMAGIC E10C: Bu kulaklık, 1.2 m kabloya sahiptir ve kablo uzatma aparatı ile 170 cm'ye kadar kullanılabilir. Güçlü ses performansı ve konfor sunar.

- Shure SE215: Bu model, yüksek kaliteli ses deneyimi sunar ve genellikle kablo uzunluğu uzatma ile 170 cm'ye ulaşabilir. Kabloları değiştirilebilir.

- Sony MDR-EX650AP: Yaklaşık olarak 1.2 m uzunluğunda olmakla birlikte, kablo uzatma seçeneği ile ihtiyaç duyduğunuz uzunluğa ulaşabilir. Ses kalitesi açısından oldukça başarılıdır.

- Sennheiser IE 40 PRO: Yüksek kaliteli ses ve uzun kullanım konforu sunan bu kulaklık, 1.3 m kablo uzunluğuna sahiptir ve uzatma ile 170 cm'yi geçebilir.

Bu önerileri değerlendirerek ihtiyacınıza uygun olanı seçebilirsiniz.