2.000 TL'ye mouse önerisi

Bütçe
2.000 TL
Biraz bakındım da 3500'den başlıyor piyasası. Onu ancak DeathAdder V3 Pro'ya para iadesi kararı verilirse alabilirim. Şu anlık imkanım yok. @Toby Fox önerin var mı hocam?

@ggbye, Viper V3 Pro alsa yedek faresi DeathAdder V3 Pro olacak

Evet 2K bütçe varda. 3-3.500 arası verenler var. Daha iyi mouse diğeri garantiden gelir. Sıfır olarak satar. 2.500 civarı gider. Temiz iş bence.

Biraz bakındım da 3500'den başlıyor piyasası. Onu ancak DeathAdder V3 Pro'ya para iadesi kararı verilirse alabilirim. Şu anlık imkanım yok. @Toby Fox önerin var mı hocam?

Hocam emin ol, pazarlıkla 3K bulursun.

Tekrar ürünü övmek istiyorum, çünkü hak ediyor. Daha küçük, kronik sorunu yok, skatez olarak iyi, sensör, mcu daha iyi ve 8KHz daha ne olsun.

Tekrar ürünü övmek istiyorum, çünkü hak ediyor. Daha küçük, kronik sorunu yok, skatez olarak iyi, 8KHz daha ne olsun.

Hocam, almak istediğim ürün performans odaklı bir ürün değil. Sensörü falan umurumda değil benim. E-sporcu değilim ne de olsa.
Sadece beni 1 ay kadar iade edecek, sonrasında da yedek mouse görevi görecek sorunu olmayan güzel bir mouse almak istiyorum. Her ne kadar iyi olursa olsun şu an alamam zaten VV3 Pro'yu. Bu ay çok harcamam var.

2K bile vermem önerdiğiniz razera. Ama konu sahibi bilir tabii, kaliteye değil de logoya para vermek istiyorsa alabilir.

Ben sizin için en iyi mouse önerdim. Taktir sizin sonuçta para kolay kazanılmıyor. Hak eden ürün daha iyi olur diye düşündüm.

2K bile vermem önerdiğiniz razera. Ama konu sahibi bilir tabii, kaliteye değil de logoya para vermek istiyorsa alabilir.

Razer Viper V3 Pro, bu üründen mi bahsediyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…