Herhangi bir ürünü olabilir. Hangi ürünü olduğu pek fark etmiyor, %90'ı fiyatını hak etmeyen logolu ürünler.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.000 TL
Herhangi bir ürünü olabilir. Hangi ürünü olduğu pek fark etmiyor, %90'ı fiyatını hak etmeyen logolu ürünler.
Bu dediğiniz çok saçma bence. (Viper ve diğer ürün V3 Pro olarak), V4 Pro, Wl xbeast Max, Superlight2, Superlight2 DeX kullanmış ve hala kullanmaya devam eden biri olarak. Viper V3 Pro fiyatını hak eden üründür. Birçok esporcu kullanmakta.
Bu dediğiniz çok saçma bence. (Viper ve diğer ürün V3 Pro olarak), V4 Pro, wl xbeast Max, Superlight2, Superlight2 DeX kullanmış ve hala kullanmaya devam eden biri olarak. Viper V3 Pro fiyatını hak eden üründür. Birçok esporcu kullanmakta.
Vallahi e sporcuların ne kullandığı pek umurumda değil açıkçası. Herkesin de böyle olmalı zaten. Aynı fiyat bandındaki ürünlere bakılınca, Razer'ın fiyatını hak etmediği görülüyor zaten. Tabii ben sizlerden durumu anlamanızı falan beklemiyorum. Ne düşündüğünüz de beni bağlamaz. Ben sadece konu sahibine bilgilendirme yapıyorum, artık kendi ne yapar onu bilemem. Ama aynı fiyat bandındaki ürünler ile karşılaştırmasını tavsiye ederim, kolayca anlaşılır bazı şeyler.
belirsizz
Uzman
Vazgeçtim sanırım. Şimdilik Microsoft mouse ile devam. Garanti iade kararı verirse daha iyi bir şeyler alabilirim hem.
Onun yerine biraz daha ekleyip klavye alacağım.
Onun yerine biraz daha ekleyip klavye alacağım.