Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.000 TL
Daha iyisi bir üst modeli.
wraithesports.com
SWAR kodunu kullanmayı unutmayın.
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
7 Temmuz 2026 tarihi itibaren stoğa eklenen ''ATK A9 Plus'' modelleri Pixart 3950 Ultra sensörü ile güncellenmiştir. Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti...
SF26 73
Üstün
El büyüklüğün ve referans almak adına kullandığın modeli iletir misin?Merhaba, 2.000 TL'ye CS2 ve Valorant için kablosuz bir mouse arıyorum. Tutuş şeklim claw. ATK A9 Plus'ı düşündüm ama daha iyisi varsa 2.500 TL'ye kadar çıkabilirim.
Elim küçük, 17 cm uzunluk 13 cm genişlik. Rampage SMX-R47 X-Jammer modelini kullanıyorum. Tam oturuyor elime. Rahat ediyorum.El büyüklüğün ve referans almak adına kullandığın modeli iletir misin?
SF26 73
Üstün
Palm tutuştaki bir modele claw tutuyorsunuz hocam. Yani en azından referans görüntülere göre durum o.Elim küçük, 17 cm uzunluk 13 cm genişlik. Rampage SMX-R47 X-Jammer modelini kullanıyorum. Tam oturuyor elime. Rahat ediyorum.
A9 Air olabilir orta kısmın yüksekliğinden ötürü.
Öyle rahat ediyorum hocam. O model de ilgimi çekti Logitech G Pro x2 Superstrike'a benzerliğinden ötürü ancak bütçemi aşıyor maalesef.Palm tutuştaki bir modele claw tutuyorsunuz hocam. Yani en azından referans görüntülere göre durum o.
A9 Air olabilir orta kısmın yüksekliğinden ötürü.
SF26 73
Üstün
7 Temmuz'dan itibaren stoklardaki Plus modeller 3950 ile değiştirilmiş, Pro yerine ona bakılabilir.Daha iyisi bir üst modeli.
![]()
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
7 Temmuz 2026 tarihi itibaren stoğa eklenen ''ATK A9 Plus'' modelleri Pixart 3950 Ultra sensörü ile güncellenmiştir. Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti...wraithesports.com
Sensörü daha mı iyi, bu modeli önerir misiniz?7 Temmuz'dan itibaren stoklardaki Plus modeller 3950 ile değiştirilmiş, Pro yerine ona bakılabilir.
Son düzenleme:
SF26 73
Üstün
Rampage Zenith ile aynı teknik özellikleri barındırıyordu eğer yanlış hatırlamıyorsam, 3950 sensör varken 3395'e bakmam.
Pro'nun 8k desteği varmış sanırım. 1k ile arasında çok fark var mı?Rampage Zenith ile aynı teknik özellikleri barındırıyordu eğer yanlış hatırlamıyorsam, 3950 sensör varken 3395'e bakmam.