Rival 3 kullanıyorum, 3 senede scroll gitti, oyunda zıplamıyor. RAW tutuş sağlayacak, sensörü güzel olan bir gaming mouse önerisi olan yazabilir; kablolu, kablosuz her şeye açığım.
Rival 3 kullanıyorum, 3 senede scroll gitti, oyunda zıplamıyor. RAW tutuş sağlayacak, sensörü güzel olan bir gaming mouse önerisi olan yazabilir; kablolu, kablosuz her şeye açığım.
7 Temmuz 2026 tarihinden itibaren stoğa eklenen "ATK A9 Plus" modelleri Pixart 3950 Ultra sensörü ile güncellenmiştir. Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti...
M3 V2 ile aynı donanım Pro. M3 v2'de Realtek mcu var Nordic'ten kötü değil ve 8000Hz desteği var dongle dahil. Her ne kadar gereksiz olsa da bana göre. M3 V2 alırdım ben bu bütçede.