Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.000 TL
user44 7
Uzman
Rival 3 kullanıyorum, 3 senede scroll gitti, oyunda zıplamıyor. RAW tutuş sağlayacak, sensörü güzel olan bir gaming mouse önerisi olan yazabilir; kablolu, kablosuz her şeye açığım.
Darmoshark M3 V2 8K Wireless Gaming Mouse [Dual 8K & 58g]
Darmoshark M3 V2 8K Wireless Gaming Mouse [Dual 8K & 58g] özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet!
meyergaming.com
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
7 Temmuz 2026 tarihinden itibaren stoğa eklenen "ATK A9 Plus" modelleri Pixart 3950 Ultra sensörü ile güncellenmiştir. Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti...
Kaplaması olmaması sorun değilse Darmoshark M3 Pro.
M3 Pro donanım olarak en iyisi gibi şuan. Fakat michael hocamın dediği gibi kaplaması yok.
Alternatif olarak Darmoshark M3 V2, Rampage Zenith var.
Ceasar128 7
Başarılı
VGN Dragonfly Y2 Ultra-Lightweight Ergonomik Wireless Gaming Mouse
VGN Dragonfly Y2 Ultra-Lightweight Ergonomik Wireless Gaming Mouse özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet!
meyergaming.com
Beken MCU var.![]()
VGN Dragonfly Y2 Ultra-Lightweight Ergonomik Wireless Gaming Mouse
VGN Dragonfly Y2 Ultra-Lightweight Ergonomik Wireless Gaming Mouse özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet!meyergaming.com
user44 7
Uzman
M3 Pro donanım olarak en iyisi gibi şu an. Fakat michael hocamın dediği gibi kaplaması yok.
M3 V2 ile aynı donanım Pro. M3 v2'de Realtek mcu var Nordic'ten kötü değil ve 8000Hz desteği var dongle dahil. Her ne kadar gereksiz olsa da bana göre. M3 V2 alırdım ben bu bütçede.
Geraltın kılıcı 81
Üstün
Eliniz kaç cm?Rival 3 kullanıyorum, 3 senede scroll gitti, oyunda zıplamıyor. RAW tutuş sağlayacak, sensörü güzel olan bir gaming mouse önerisi olan yazabilir; kablolu, kablosuz her şeye açığım.
Eliniz orta-büyükse M3 V2 bakın.
MCU bilgisi yok. Bazılarına Panchip MCU gelmiş.