Great Eagle

Yetkin
Arkadaşlar merhaba,

2.000 liralık rahat bir oyuncu kulaklığı arıyorum ve önerilerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Blacksharkv2X önerilebilir. Eğer ikici el almayı duşünürseniz sarı siteden araştırabilirsiniz. Sadece kablolu olmasına, fazla kullanılmamış olmasına ve cok yıpranmamış olmasina dikkat edin. Çünkü kulaklıkların surücüleri bildigim kadarıyla zamanla aşinıp kötüleşiyormuş. Ayrıca her bataryada zamanla sağlığını kaybeder.

Blacksharkv2X önerilebilir. Eğer ikici el almayı duşünürseniz sarı siteden araştırabilirsiniz. Sadece kablolu olmasına, fazla kullanılmamış olmasına ve cok yıpranmamış olmasina dikkat edin. Çünkü kulaklıkların surücüleri bildigim kadarıyla zamanla aşinıp kötüleşiyormuş. Ayrıca her bataryada zamanla sağlığını kaybeder.
H3 modeli nasıldır acaba bilginiz var mı?

Hocam bu ikisi aynı model mi? birincisi ikincisi

H3 modeli nasıldır acaba bilginiz var mı?

Hocam bu ikisi aynı model mi? birincisi ikincisi

Fuxi H3 ve H7 modellerini kullanan kişilerin genellikle kulaklığın birkaç ay içinde bozuldugunu, sesin robotikleştiği gibi şikayetleri vardı. Zaten o bütçede kaliteli Wireless bir ürün bulamazsınız. Onun dışınde havit H2002D, H2002p ve blackshark v2x öneririm. Fifine ampligame H9 hakkında fazla bir şey bilmiyorum ama birkaç kişi olumlu yorum yapmışlardı. Bu bütçede blacksharkv2X ve Fifine H9 düşünülebilir.

Fuxi H3 ve H7 modellerini kullanan kişilerin genellikle kulaklığın birkaç ay içinde bozuldugunu, sesin robotikleştiği gibi şikayetleri vardı. Zaten o bütçede kaliteli Wireless bir ürün bulamazsınız. Onun dışınde Havit H2002D, H2002p ve BlackShark v2X öneririm. Fifine ampligame H9 hakkında fazla bir şey bilmiyorum ama birkaç kişi olumlu yorum yapmışlardı. Bu bütçede blacksharkv2X ve Fifine H9 düşünülebilir.
Anladım teşekkür ederim blacksharkv2X iyi bir ses kartı gerektiriyormuş sanırım laptop kullanıyorum ses kartımın iyi olduğunu nereden anlarım?

Anladım teşekkür ederim blacksharkv2X iyi bir ses kartı gerektiriyormuş sanırım laptop kullanıyorum ses kartımın iyi olduğunu nereden anlarım?

Bende tam olarak bilmiyorum, modelini araştırırsanız ögrenebilirsiniz. Ayrıca normal anakartlar günlük kullanım için genellikle yeterli olur. Tabii bilgisayarınızın ses kartı iyi değilse en iyisi ses kartlı almanız olur. Eğer anakartınızın ses kartı iyi değilse h2002p önerebilirim. Araştırıp almanız en iyisi olacaktır. H2002d kullanıyorum, gayet rahat bir kulaklık. Benzer olduklarını düşündüğümden h2002p'nin sizi mutsuz etmeyeceğini düşünüyorum. Tabii karar yine size bağlı.