Bütçe
2.000 TL
havit fuxi h3 almıştım ve ses kalitesi çok kötü gelmişti üstteki 2 bin liralık havitte de böyle bir problem var mıdır? Muhteşem özellikler aramıyorum bu bütçeye sadece kulaklığın verdiği ses boğuk olmasın net, güzel ses versin yeter

havit fuxi h3 almıştım ve ses kalitesi çok kötü gelmişti üstteki 2 bin liralık havitte de böyle bir problem var mıdır? Muhteşem özellikler aramıyorum bu bütçeye sadece kulaklığın verdiği ses boğuk olmasın net, güzel ses versin yeter
Bu attığım iki kulaklık H3'ü 5 e böler. Alacaksanız kesinlikle 1000 TL bütçe arttırıp Barracuda X alın bu arada, artıyorsa tabii. Yoksa bunlarda iş görür.

H3 dünyanın en kötü kulaklığı olabilir. Atılan 2 kulaklıkta giriş-orta segment için gayet iyi modeller.
Peki kabloluya yönelsem nasıl olur bu bütçede? 2 bin liraya var mı kaliteli kablolular
Ampligame H3 öneririm.

Sepette 2.179 TL.