2.000 TL'ye PC için gamepad önerisi

Bütçe
2.000 TL

Yusuf26

Uzman
Selam arkadaşlar. Maksimum 2.000 TL bütçe ile PC için gamepad arıyorum. PS kontrolcüleri PC de biraz uğraştırıyormuş sanırım bana tak çalıştır bir şey lazım. O yüzden Xbox kontolcüsü istiyorum. Bir de bu kontrolcüler herhangi bir uygulama vs. gerekmeden orijinal/korsan tüm oyunlarda çalışıyor değil mi? Şimdiden teşekkürler.

Evet, çalışıyor.

Bütçe biraz artarsa GameSir Nova 2 Lite alınabilir. Yazılım olarak ve firma olarak iyi bir kontrolcü.

Artmaz ise Easy SMX vardı sanırım. Fiyatı ucuzdu oldukça ama tam modelini hatırlamıyorum. Diğerleri yardımcı olacaktır.

Korsan oyunlarda çalışması için korsan oyunu Steam'e ekleyip girmeniz gerek diğer oyunlarda çalışır FLYDIGI Dune Fox Oyun Kolu

Arkadaş, GameSir Nova 2 Lite'ın, PXN'in kapasitif stick kullanımına göre artısı tam olarak nedir, açıklayabilir misin? Gerçekten kontrolcülerden anlıyor musunuz, yoksa ezbere mi konuşuyorsunuz?
Mesela önceki sefer supernova ve lite 2 yi ben mekanik diye hatırladığımdan öyle söylemiştim sizin sebebiniz ne?

Korsan oyunlarda çalışması için korsan oyunu Steam'e ekleyip girmeniz gerek diğer oyunlarda çalışır FLYDIGI Dune Fox Oyun Kolu

Maksimun bütçe ne kadar genişletilebilir ?

Son düzenleme:
Aklımdan çıkmış, PXN alınabilir bu bütçede ek olarak.

Yazılım olarak daha hoşuma gidiyor GameSir, PXN müşteri hizmeti konusunda çok iyi bir firma değildi bir de en son bakındığımda, sorun yaşayan çok fazla insan var. Ancak artısını değiştirmiyor tabii ki.

Genel olarak oyunların otomatik olarak tanıyor olması gerekli.

Birkaç oyunda denedim hocam çalışmıyor ama bazılarında çalışıyor olabilir haklı olabilirsiniz.

PXN kontrolcünun rakibi GameSir'in o kontrolcüsü bile değil malesef kapasitif kullanırken ayrıyeten sorun ne sorabilir miyim?

Son düzenleme:
Müşteri desteği, yazılım ile ürünlerin brick olma sorunu, bunlar çok yaşanıyordu birkaç ay önce, şimdi ne durumdadır bilmiyorum.

Kronik olarak adlandırabileceğimiz seviyede sorun yaşandığını görmedim kapasitif stick gibi devasa bir artı sunarken diğer şeyler kesinlikle göz ardı edilebilir bu arada.

Güzel kontrolcü başka tercih zor gibi maksimun 2 bin TL bütçe aklına başka kontrolcü gelen varsa yazabilir alacak olan swar kodu kullansın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…