Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.000-3.000 TL
Fantech Revolver III Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Videoyun koduyla %5 indirimden yararlanırsan kargo ücretinin %60ı karşılanır.Aktif kullanıyorum FC 26’da tavsiye ederim Hall-Effect var.
@michaelscofield ve @LH44 önerilerde bulunabilir.
Çok üst düzey bir şey aramıyorum, hikayeli oyunlar artı FIFA vs. oynarım. Bütçe maksimum 2-3K, ne kadar ucuza kapatırsam o kadar iyi. Öneriniz var mıdır?
PXN P5 8K Hall Effect Destekli Kablosuz Gamepad
BK modeli, devrim niteliğindeki 8K çipi sayesinde 8 kat daha yüksek polling rate sunarak giriş gecikmesini minimum seviyeye indirir ve son derece hızlı, hassas bir kontrol deneyimi sağlar.
Buna bakabilirsin.
Vâveylâ 43
Başarılı
- Makaleler
- 2
Güzel model ama 3000 TL bütçede alınmaz. O fiyata önerim kesinlikle PXN P5 olur.
Vâveylâ 43
Başarılı
"Üst düzey bir şey aranmıyorum" dediği için bunu attım.Güzel model ama 3000 TL bütçede alınmaz. O fiyata önerim kesinlikle PXN P5 olur.
![]()
Fantech Revolver III Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Videoyun koduyla %5 indirimden yararlanırsan kargo ücretinin %60ı karşılanır. Aktif kullanıyorum FC 26'da tavsiye ederim hall-effect var.
@michaelscofield ve @LH44 önerilerde bulunabilir.
Wraith'den biraz çekiniyorum açıkçası mouse almıştım güç bela değişim sağlayabildim yoksa almayı isterim Wraith'de güzel modeller var ek olarak GameSir Nova 2 Lite veya bütçeyi bir tık yükseltip Cyclone 2 düşündüm ama emin olamadım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok üst düzey bir şey aramıyorum, hikayeli oyunlar artı FIFA vs. oynarım. Bütçe maksimum 2-3K, ne kadar ucuza kapatırsam o kadar iyi. Öneriniz var mıdır?
ATK Battle axe bence.
Wraith'den biraz çekiniyorum açıkçası mouse almıştım güç bela değişim sağlayabildim yoksa almayı isterim Wraith'de güzel modeller var ek olarak GameSir Nova 2 Lite veya bütçeyi bir tık yükseltip Cyclon'e 2 düşündüm ama emin olamadım.
Pxn P5 alabilirsin. Nova 2 Lite'dan daha iyi ve daha ucuz. Wraith'e bulaşmana gerek yok.
Pxn P5 alabilirsin. Nova 2 Lite'dan daha iyi ve daha ucuz. Wraith'e bulaşmana gerek yok.
Wraith'e niye bulaşmaya gerek yok
Yeni konular
-
R5 7500F için 25.000 TL bütçede Hepsiburada'dan ekran kartı tavsiyesi
- Mehmet Güler
-
-
-
-
-
-
-